tisdag 29 juli 2014

Ctc värmepump luft vatten

Den energi som används är gratis, miljövänlig och hjälper till att minska utsläppen av CO₂. Varvtalsstyrda värmepumpar och värmepumpar med start- och stoppfunktion. Några av Sveriges mest effektiva värmepumpar har just blivit bättre! CTC EcoHeat 4Inomhusdel. CTC har många års erfarenhet av att tillverka och producera luft - vattenvärmepumpar av hög kvalitet.


Få extra 1kr i rabatt på dessa CTC varor använd denna kampanjkod i kassan:.

CTC Systemtank EcoZenith i2H. CTC luft - vatten är en Svensktillverkad värmepump , utvecklad av tekniker med lång och gedigen erfarenhet av energieffektiva aggregat med högsta kvalitet. Den hämtar energi från utomhusluften ner till -22°C. Alla CTC - värmepumpar kan . Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige.


Automatisk avfrostning och inbyggd kondensskål . Dessutom säkerställer den husets effektbehov året om. Oavsett hur kall vintern blir är det här en lösning a. Beräkning av CTC Luft Vatten värmepump utifrån storlek på hus O.

S Beräkningen är schablon och ej tillämplig i alla fall och inget löfte om att beräkningen är tillämplig för just ditt hus! Den effektivaste och tystaste värmepumpen som CTC någonsin tillverkat. Trygghetsgaranti som gäller hela värme- pumpsanläggningen. CTC värmepump ingår alltid års.


Providing sustainable energy solutions worldwide. Installations- och skötselanvisning. LÄS NOGGRANT INNAN ANVÄNDNING. BEHÅLL FÖR FRAMTIDA BRUK . Den har bättre effekt ( går till -grader och ger upp till grader varmvatten) och går tystare än föregångaren.


Ert värme och varmvattenbehov styr valet av pump. Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat. Med en luftvärmepump av hög kvalitet från CTC har du möjlighet att med hjälp av luftvärme sänka din energiförbrukning med upp till. En luftvattenvärmepump ska absolut inte jämföras med en luftvärmepump (kallas också luftluftvärmepump). Den nya generationen är konstruerad för att arbeta med låg ljudnivå och högsta verkningsgrad.


Byte av termostater, radiatorventiler, cirkulationspumpar m. Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användande av cookies. Luft - vatten - kostar -jamforelse . Exempelpriser på luft-vattenvärmepumpar. Modell 4I 4I 4I 4I 420.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg