fredag 11 juli 2014

Elpanna nibe

Om du har ett mindre energibehov är en NIBE elpanna en bra och effektiv lösning. Kombinera den med en värmepump för större effekt och mindre inverkan på miljön. En värmekälla för uppvärmning av småhus. Hur får jag mer varmvatten ur min värmepump?


Välkommen till PriceRunner!

Värmebaronen Elomin III Cu 200. Vi erbjuder ett stort sortiment av elpannor från kända tillverkare. Vi har även många andra värmepannor. Sveriges bästa VVS telefonsupport på nätet! NIBE EVC har en utetemperaturstyrd värmeautomatik.


Det innebär att panntemperaturen, och därmed också framledningstemperaturen, regleras i förhållande till den. ELK ELPANNA NIBE 26KW.

Volyförrådsberedare 1liter, kopparfodrad. Dockningsbar till andra värmekällor. Elpanna för villor med vattenburen värme. Klimatstyrd värmeautomatik.


Erbjudanden från butiker, inkluderat betalande butiker. Vårt mål är att lista alla erbjudanden som finns på marknaden. VVM 2har en varmvattenberedare på 180 . Visa begagnade produkter och demoprodukter. Avsedd för villa med vattenburen värme.


Har inbyggd cirkulationspump och expansionskärl. Utetemperaturgivare medföljer. Varmvattenberedare medföljer inte. Kompakt, monteras ovanpå varmvattenberedare.


Monterings och skötselhandbok. NIBE elpanna EVC EVC är en kompakt byggd elpanna i produktserien EVC från den ledande energisystemstillverkaren NIBE. Den inbyggda värmeautomatiken är styrd av utetemperatur och ser till att både panntemperatur och framledningstemperatur regleras automatiskt.

Detta innebär att värmen i ditt. E lpatronen har maxeffekt kW, med möjlighet att välja lägre. Vattenvolym 2liter varav 1liter tappvarmvatten.


Pannans elpatron är tillverkad i rostfritt stål med mässingshuvud. Kärlet är tillverkat i stålplåt för upp till bars drifttryck. Lämna uppvärmningen till Nibe.


Med rötter i Småland och en lång tillverkningstradition för både kommersiellt bruk och för hushåll har NIBE idag en global koncern med försäljning och verksamhet i fem världsdelar. NIBE lägger stor vikt i att du ska trivas i ditt hem med hjälp av . Ej att rekommendera till golvvärmesys- tem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg