torsdag 31 juli 2014

Radiator gjutjärn

Radiatorer i gammal stil, eller med modern twist. Välj själv färg och ytbehandling. Termostater i hundratals varianter för alla smaker. Gamla element i gjutjärn som står med tassar på golvet.


Det är stor rotation på radiatorerna så enklast är om du tittar in hos oss för att kolla om det finns något som passar dig.

Alla är lagrade i Nackabutiken . De kan mycket enkelt användas för att ersätta eller komplettera gamla radiatorer vid renovering av värmesystem. Mått, anslutningar, avstån form – allt är som förr. Dessa radiatorer kan användas i värmesystem med självcirkulation eller tvångscirkulation – beroende på rörmått och användning av termostatventil. Fler och fler upptäcker fördelarna med gjutjärn.


Framför allt radiatorer av gjutjärn har en näst intill oändlig livslängd. Standardsortering, Sortera efter mest sålda, Sortera efter nyhet, Sortera efter lägsta pris, Sortera efter högsta pris . Gjutjärn radiatorer - Färgade gjutjärn radiatorer - Utsmyckade gjutjärn radiatorer !

Vår webbutik erbjuder färgade gjutjärn radiatorer med dekorativa klassisk design som kan möta alla förväntningar både vad gäller temperatur och utseende. Dessa gammaldags gjutjärn radiatorer är effektiva uppvärmningsanordningar, och, . Här hittar du hela vårt sortiment av vattenburna radiatorer från högkvalitativa tillverkare som Lenhovda och Purmo. Välkommen till Rinkaby Rör!


Mar Viadrus gjutjärnsradiatorer tillverkas i Tjeckien. Vackra radiatorer kan vara ett fantastiskt inslag i en inredning. Våra radiatorer passar många olika stilar och är i grunden klassiska i sin design. Ni beställer radiatorerna i valfri RAL färg eller ytbehandling för att matcha er miljö. Klassisk Sektionsradiator.


I vårt produktprogram hittar du därför välkända och klassiska namn som MR, REX, DUPLEX, TRIPLEX och 30-SPECIAL. Jan Läs expertens råd för att vårda gamla radiatorer och enkla tips för att lufta element, fylla på vatten i element och fixa din krånglande termostat. Bor man i ett hus där gammaldags element skulle passa in finns det en hel del äldre radiatorer av gjutjärn och plåt på begagnatsajter och i byggnadsvårdsbutiker. Element BohemiaLevereras i önskat antal sektionerHöjd 640mm inkl ben , Djup 225mmBredd sektion 86mm.


De arbetar ju med syrefattigt vatten under lågt tryck (atmosfärtryck), och utsätts därigenom för små påfrestningar. De har stor värmeavgivande yta och är ganska effektiva, även jämfört med moderna panelradiatorer med flera sektioner. Exklusiv gjutjärnsradiator tillverkad i Storbritannien.

Definieras per sektion varpå en radiator med t. En annan stor produkt var hushållsmanglar, både för handkraft och elektrisk drift samt gräsklippare. Våra gjutjärnsradiatorer har en genuint klassisk formgivning som lämpar sig utmärkt för att förstärka karaktären i äldre hus och våningar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg