onsdag 30 juli 2014

Montera radiator

Filmen visar hur du monterar en radiator. I denne video viser vi hvordan en radiator monteres med tilbehør. Her ser du SILVANs gør-det-selv vejledning til hvordan du monterer en radiator. Skulle vilja montera en vatteburen radiator i tvättstugan, idag har vi enbart elektrisk golvvärme i källaren.


Problemet är att framledningsröret. Montera termostat på radiator , vad behövs?

Byta element eller radiator - En guide till bytet - Clever Heating cleverheating. Vattenburna radiatorer kan du montera på egen han men arbetet måste vara fackmannamässigt utfört för att hemförsäkringen ska gälla vid en eventuell skada. Du kan gärna på förhand se ut modeller och utbud först.


Och vet du vilken modell som krävs, kan du även handla online, men det lönar sig alltid . Tjaba Kommer köpa vattenkylning och undrar hur man bäst monterar en Black ice prime radiator i ett Chieftec dragon ? Pressa in 3radiator in i detta chassi. Var noga med att de sitter i vågrätt läge. Lossa väggdosan från kontakten (se fig. A2) och montera densamma på väggen mellan konsolerna.


Skruva upp bifogad plastklammer på väggen (se figur A3), klammern är till för att hålla eventeullt överflödig elkabel.

Vågar man hänga upp en radiator med en näve Molly i en helt vanlig 12mm gipsskiva? Där jag ska ha den finns inga reglar vettigt placerade och jag har ingen lust att riva hela tvättstugan för att kunna öppna väggen och regla upp. Ett ( fult) alternativ är att regla utanpå väggen och hänga radiatorn där.


Spara pengar i vinter - så byter du elementen. Först märker du upp var du ska montera konsolerna som håller upp den nya radiatorn. Sätt upp konsolerna cirka en decimeter in på varje sida av radiatorn för maximal stabilitet.


Radiator höjd: 2- 9mm. MCK 4 och för montering utan byglar. Borrinformation: Borr Ø mm. Våra fönsterprodukter kan i de flesta fall kompletteras med en tät fyllningsdel. Detta ger både ett snyggt utseende och en prestandahöjning, möjligheten att montera radiator innebär även en praktisk fördel.


Se nedan för detaljritningar på olika fyllningsalternativ. Anpassningar Beställ fönsterprodukten .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg