onsdag 23 juli 2014

Felsökning panasonic värmepump

Felsökning av din Panasonic värmepump. Om din värmepump inte fungerar normalt, kan du göra en felsökning med hjälp av fjärrkontrollen. Se över vår lista över vanliga Panasonic Felkoder och få svar på vad det beror på - Allvärmeteknik. Ta hjälp av vår felsökning för att upptäcka varför din luft- luftvärmepump krånglar.


Små enkla knep, för att hitta problemet.

Behöver du få fram felkoden till din Panasonic luft- luftvärmepump ? Vi förklarar hur och vad vanliga felkoder betyder. Att serva din luft- luftvärmepump med jämna mellanrum är nödvändigt för en lång livslängd på din värmepump , men även för att kunna se om det är något som behöver åtgärdas. Det händer dock att värmepumpen inte fungerar som det ska och du kan behöva beställa en felsökning. I listan till höger står ett antal felkoder med dess betydelse listade med schema för felsökning.


Information för vidare felsökning är INTE avsedd för allmänheten. Om du tycker din värmepump beter sig underligt kan du på de flesta luftvärmepumpar från Panasonic utföra en egen felsökning med din fjärrkontroll. Detta är dock inte något som ska ersätta en service och är det något fel skall detta givetvis åtgärdas av en certifierad installatör eller tekniker, och inte något du ska åtgärda .

Vi rekommenderar dig att börja med nedan åtgärder. Ibland är det enkelt åtgärdat, ibland inte. Om ingen av dem fungerar för dig och din värmepump är du välkommen att kontakta oss.


Vi erbjuder service och felsökningar till konkurrenskraftiga . Vi har haft såna problem med våran panasonicpump. Efter ca års tjat att den INTE funkar som den ska och att det är kallt inne och de har varit. Som ägare av en värmepump kan du göra en enklare felsökning , som kan avslöja de mest sannolika felen. Här finner du svar på de vanligaste frågorna gällande luftvärmepumpar och luft- vatten värmepumpar.


Värmepump: Fel på värmepumpen? Du är också välkommen att kontakta oss! Har du problem med din Panasonic luftvärmepump ? Ring oss så hjälper vi dig!


JN Klimatkonsult är auktoriserad återförsäljare för Panasonic värmepumpar och hjälper dig med installation, service, felsökning och reparation. Har en Panasonic luftvärmepump , vet ej modellnamnet men det är ingen sverigepump eller dylikt. Problemet är att det är plus ute och.


Så här testar man om det är ett fel på fläktmotor eller kretskort på Panasonic värmepumpar. En värmepump är ett ekonomiskt och miljövänligt sätt att skapa värme på, varför det inte är svårt att förstå .

Jag utför även förebyggande service samt felsökning , reperation och installation på samtliga märken även luft-vatten och bergvärmepumpar. OBS titta noga så kretskorten är exakt lika som fotot visar ! Vill dessutom varna för att inte glöma att göra värmepumpen strömlös innan felsökning görs! Använder st panasonic E12DKE . Här nedan kan du se vad specifika felkoder till Panasonic och Daikins produkter betyder.


I listan nedan står ett antal felkoder med dess betydelse listade med schema för felsökning. Vissa av dem tillåter fortsatt drift, . Om problem uppstår med värmepumpen kontaktar Ni i första hand stället där aggregatet är köpt. Tänk på detta innan du felanmäler din värmepump. Det är normalt att inomhusdelen ”stänger sig” och powerlampan blinkar på vintern när utomhusdelen avfrostar sig själv ( Panasonic ).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg