torsdag 31 juli 2014

Glas till bastu

Glasvägg till bastu och dusch. Härdat tonat glas är utmärkt till bastuglas som fönster eller hel glasvägg med integrerad dörr. Maila oss en skiss med måtten på väggen där glasen ska monteras och hur du vill ha dörren placerade. Vi räknar sedan ut storleken på varje glas och du får en.


Våra högkvalitativa härdade bastuväggar tål den höga värmen i bastun utan att glaset riskerar att spricka. Vill du ha din glasvägg i klart glas , eller vill du ha den färgad?

Vi på Byggmax har ett stort urval av fönster i olika storlekar och du kan välja mellan klarglas, bronsfärgade och rökfärgade. Alla våra fönster till bastu har begränsad insyn. De är tillverkade i härdat glas som tål värmen i en bastu. Välj bland våra monteringsfärdiga bastufönsterGenom att bygga bastun själv sparar du in . Denna inredning lagerhåller vi. Bastuaggregatet Narvi Slim är nersänkt i undre laven (upphöjda golvet).


Bastuinredning till vänster är Sun Sauna custom made. Basturummet till höger heter Classic glas och är 1x 180. Nu utökar vi möjligheterna till att själv skapa en snygg och luftig bastu genom ett stort antal nya glasfronter och glashörn.

Jag kommer att bygga min lilla elvärmda bastu på altanen i ett hörn i anslutning till huset. I den hörnan har jag idag ett runt fönster som jag vill. Glaspartier i bastu - billiga alternativ? Vad ska man ha för glas i bastu ? Bygglagret i Mockfjärd AB . Jämför priser och läs recensioner på Bastu. Välkommen till PriceRunner!


En ovanlig bastu , byggt som ett lusthus. Dom har använt sig av den underbara ugnen, Narvi Stony. På grund utav den stora mängden sten får du en väldigt behaglig värme i bastun.


Bilden bredvid till höger är fotat underifrån upp i taket. Hela taket består av glas , i glaset har han ristat in ordet Sauna och sedan . Här hittar du bastudörrar av bra kvalité till billiga priser. Dessa passar perfekt utomhus likväl som för inomhusbastu.


Passagen till en bastu bör vara smidig och enkel att öppna. Samtidigt står kvalité och material i stort fokus med tanke på att i många fall så ska passagen klara av kalla vinternätter och hårdare klimat. Glas i valfri förg till ditt bastufönster, mm härdat säkerhetsglas, glasade bastu väggar.


Utomhusspa med bastu av glas. Att kunna ta en svalkande dusch ute en solig sommardag eller ett varmt bad i smällkalla vintern – det var drömmen.

Benzo samlade idéer ett par år och byggde sedan ett däck med dusch, bubbelbad och en bastu helt i glas. En bastudörr är en nog så viktig detalj – både estetiskt och funktionsmässigt. Den ska vara lätt att öppna, hålla värmen inne och är dessutom det som verkligen syns på bastu. Det ger många anledningar till att titta lite extra över vilken bastudörr som är det bästa alternativet, och inte bara välja första och billigaste . Vi tillverkar och monterar glasväggar, glasdörrar och speglar skräddarsytt efter just ditt badrum. Vi säljer också Emmaboda Homes snygga glasprodukter speciellt framtagna för inredning.


Vi är specialister på Bilglas, Inredningsglas, Fönsterrenovering, Inglasningar, Glasfasader, Fönsterfilm, glasmästeri i Ljusdal Hälsingland. Bastuväggar för ditt behov, levereras i Göteborg med omnejd. Vi har glaslösningar till just er bastu.


Skapa ditt eget hemma-SPA, en bastu med vacker glasvägg eller glasdörr. Du bestämmer själv hur du vill att din bastu ska se ut och vilka mått den ska ha, så skräddarsyr vi bastuglaset utifrån det du efterfrågar med hjälp av vackert aluminium och .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg