fredag 18 juli 2014

Ivt se

En värmepump är en lika effektiv som miljövänlig värmelösning. Se vilken som passar dig och hur mycket du kan spara. IVT Värmepumpar - Service . IVT Center Väst säljer och gör service på alla typer av värmepumpar och vi har hjälpt fastighetsägare minska värmekostnaderna i mer än år.


Gå med i LinkedIn utan kostnad.

Företaget har cirka 4anställda i Sverige. Vi är stolta återförsäljare av IVTs värmepumpar. En svenslk produkt – för svenska förhållanden. Istället ringer du direkt till din IVT återförsäljare som hjälper dig att åtgärda problemet, helt utan självrisk eller annan kostnad. Mer information hittar du på ivt.


Professionell reparation. För att garantin ska gälla måste reparationen utföras av en.

IVTåterförsäljare eller ett av IVT godkänt serviceföretag. Marknadens mest omfattande garanti! Berg-, jord-, sjö eller luftvärme? Smartpump Se hur mycket du kan spara . IVT ställer höga krav på sina återförsäljare, och vi är en av dem.


Vi hjälper dig hela vägen från köp, installation , service och underhåll. Vår partner inom värmepumpar IVT. LÄS MER OM IVT DS PÅ IVT.


Vi gör det möjligt att välja den storlek och typ av varmvatten beredare som passar dina behov bäst. Besök vår nya hemsida med det senaste om värmepumpar. IVT värmepumpar har närmare 30års erfarenhet av fastigheter. Vår avdelning består idag av personer som jobbar med. Kalkylering, projektering, support och utbildning till våra partners.


Till vår hjälp har vi systemguide och serviceplan för våra. Gratisenergin som IVT :s värmepumpar hämtar från naturen är jämförbar med den energi som produceras i en hel kärnkraftreaktor, säger Styrbjörn Drugge. IVT Geo Fastighetsvärmepumpar.

Vi kommer att fortsätta utveckla framgångsrika produkter och se till att alltid ligga steget före vad gäller teknikutveckling. Basen för detta ligger i vår . Garantitiden är tre (3) år räknat från dagen för installationen angiven på garantibeviset. För IVT -produkter som installerats av IVT auktoriserad återförsäljare och som servas enligt IVTs Serviceprogram, se punkt 1 gäller en utökad garanti. Den utökade IVT -garantin är sex (6) år på IVT -produkten i sin helhet samt tio (10) år .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg