tisdag 22 juli 2014

Värmepump panasonic problem

Har du tillräckligt hög fläkthastighet? En luftvärmepump sprider . Vi har haft såna problem med våran panasonicpump. Har en Panasonic (sverigepump) som fungerar dåligt.


Små enkla knep, för att hitta problemet.

Problem med luft- luftvärmepump. Tyvärr uppstår ibland problem med luft- luftvärmepumpar. Av de problem som uppstår beror en stor del på felaktig installation, en stor del på felaktig användning och en ganska liten del på fel hos själva luft-luftvärmepumpen. Vi ska försöka att gå igenom några av de vanligare problemen och hur dessa kan lösas.


Det kan därför hända att problem med komponenter uppstår i samband med vissa installationer. Skulle du få problem med din värmepump är det bra att känna till vilka garantier som gäller. I den här garantiguiden förtydligas vilka rättigheter du som Panasonic -kund har när något blir fel och vad du kan göra .

Värmepumparna blir allt bättre, med färre fel. Som ägare av en värmepump kan du göra en enklare felsökning, som kan avslöja de mest sannolika felen. En Panasonic värmepump behöver service , för att bibehålla en hög effekt och besparing. Se över vår lista över vanliga Panasonic Felkoder och få svar på vad det beror på - Allvärmeteknik. Nanoe-G problem – Panasonic luftvärmepump.


Jag har en luftvärmepump Panasonic CS-HE9PKE. Hoppas du kan hjälpa mig! Efter två dagar blinkar den. Vet att vi hade precis samma problem med Morsans panasonic pump.


Här finner du svar på de vanligaste frågorna gällande luftvärmepumpar och luft- vatten värmepumpar. Du är också välkommen att kontakta oss! Hur fungerar värmepumpens automatiska avfrostning?


Hur sker manuell avfrostning? GreenMatch ger råd och information på hur du som bäst tar hand om din värmepump i kylan. Läs mer hos oss på GreenMatch!

Vid temperaturer under grader så börjar det bildas frost på värmepumpens utedel. Då värmepumpen inte fungerar optimalt under under isiga förhållanden krävs det därför regelbunden avfrostning för att undvika att inte värmepumpens kapacitet blir för låg. Du kan själv läsa tabellen på denna länk men sammanfattningsvis kan vi konstatera att IVT Nordic Inverter haft mycket problem med fläktarna genom åren. Och du, blinkar timerlampan hur många ggr?


En värmepump är en kompletterande värmekälla och för att avfrostning skall fungera krävs en grundvärme. Kontrollera så att avrinningshålet för vatten i botten på utedelen är fritt och avfrostningsvattnet kan passera utan problem. Avloppspip bör inte monteras på grund av . Här hittar du reservdelar för din värmepump.


Vi tillhandahåller endast originaldelar från Panasonic. Komplett sortiment av dammfilter, fjärrkontroller, kompressorer, kretskort, sensorer mm. Från tillverkare som LG, Panasonic , Daikin, Mitsubishi med flera kan man också få samma information.


Den värmepump som för tillfället innehar ”Bäst i Test” stämpeln är LG Nordic Prestige. Då har du troligen en värmepump som har problem att värma upp tillräckligt mycket luft per minut. Tidigare har det varit svårt att hitta anläggningar som klarar att värma en fastighet när det är som kallast här i Skandinavien.


Numera är värmepumparna så effektiva att det inte längre är ett problem. Vi har många olika produkter och system i denna .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg