tisdag 22 juli 2014

Trygghetsvakten pro x

TrygghetsVakten Pro är en serie avfuktare som är mycket högpresterande gällande fukt, lukt, radon samt energieffektivitet. Dom är i första hand lämpliga att. Därför ett självklart val för . Genom att ventilera krypgrunden aktivt hindrar den hälsoproblem vid måttlig förekomst av radon, mögel- eller jorddoft. Krypgrunder med omfattande avdunstning inne i grunden och krypgrunder som står i en väldigt .

Genom att forcera mycket luft genom grunden då luften utomhus är torrare (lägre ånghalt) än i krypgrunden fås en maximalt urtorkande effekt av omgivningens torrperioder. Samtidigt hålls alltid en minsta ventilation även . Installation av TrygghetsVakten avfuktare. I sådant fall passar definitivt TrygghetsVakten bättre än en sorptionsavfuktare.


Sortimentet har sakta men säkert breddats att även klara av elak lukt och ett större behov av avfuktning, genom förfinade system för hygrodynamisk ventilation och momentant undertryck, se nedan Pro S samt Pro X. Priser nedan inkluderar moms . Det självklara valet för krypgrunder med mycket fukt, radonproblem och toxiska emmissioner eller lukt.

Jämför priser och läs recensioner på Inomhusklimat. Välkommen till PriceRunner! Ha kontroll på din grund. Skydd mot fukt lukt och radon. Sorptionsavfuktare Anticimex Corroventa AirGreen.


Bromma, Mjölvägen, Oxidativ sanering och installation av TrygghetsVakten Vind Classic. Kommendörsvägen, Sanering av krypgrund och TrygghetVakten Vind Classic installerades. Vi rekomenderar att välja ett system med värmekabel. Trygghetsvakten Pro-X den avfuktare som bäst skyddar krypgrunden mot både . Avfuktare för krypgrunder och torpargrunder som har ett högt fukttillskott eller befintliga ytväxande skador. Används för att lösa problem med grundbotten som måttliga radonproblem, . Specialanpassad avfuktare för kallvindar och ouppvärmda förråd.


Denna produkt ger dig ett basskyd men då värme inte tillförs kan mögelpåväxt inte helt uteslutas. Kan kompletteras med värmekabel för utbyggnad till TrygghetsVakten Vind Classic. Pris: Be om en offert, inklusive ROT-avdrag och moms.

Om din krypgrund utsätts för höga fuktlaster, mögel, radon eller andra emissioner kan du uppgradera ditt avfuktningssystem. Modellen som du just nu . Mögelsanering samt installation ventilerat golvsystem lokal. Södertälje Slungbollsvägen. Förbättring av inomhusventilationen. Det råder delade meningar om hur mycket det ska ventileras i en krypgrund.


Man skall ventilera krypgrunden lagom och när det är fördelaktigt. Södra Kopparmoravägen Värmdö. Nu ett och ett halvt år efter sanering och installation ligger jag .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg