tisdag 29 juli 2014

Nibe cirkulationspump

Pump som cirkulerar vätska i ett rörsystem. Hur får jag mer varmvatten ur min värmepump? Naturen kan vara varm och kärleksfull, men också kraftfull och bestämd. Alla våra cirkulationspumpar till Nibe Värmepumpar är originaldelar direkt från Nibe eller Grundfos.


Vi har tillgång till nästan alla cirkulationspumpar från Nibe till Nibe värmepumpar. Om ni saknar en cirkulationspump till en Nibe Värmepump tveka inte att kontakta oss då vi inte har hunnit få upp hela sortimentet från Nibe.

Jämför priser och läs recensioner på Värmepumpar. Välkommen till PriceRunner! Har installerat en en nibe fighter 310P. Varmvatten samt ventilering (måste dock finetunas) fungerar fint. Cirulationspumpen vill dock inte var starta.


Nibe F75 påverkan av cirkulationspump i shuntgrupp. Källare, bottenplan och övervåning. Kör 20mm pexslang med golvvärme i hela huset. Min pump hade stannat idag.

Visar LP larm och jag misstänker att det är cirkulationspumpen till kölmediet som har stannat, jag hör i vart fall inget. Produkt, Cirkulationspump. Funktion, enkel för värmesystem . How to free a jammed central heating pump. I nedanstående diagram ”Max externt tillgängligt tryck, värmesystem” ses vilken pumpkurva som skall väljas för aktuellt hus. När så är gjort kan det i diagrammet ”Effektförbrukning cirkulationspump ” utläsas pumpens aktuella driveffekt.


Detta värde sätts in i cellen ”Pel cirk. CIRKULATIONSPUMP UNIVERSAL. Extern cirkulationspump (för värmebärare). Ansluts något av ovanstående till plint Xmåste det väljas i styrsystemet.


Tillbehörskort krävs om två eller flera av ovanstå- ende funktioner ska anslutas till plint Xsamti- digt. Bygglängd 1mm Rutvändig gänga, 230V. Levereras normalt inom ca. GP9)cirkulerarvärmebärarenmellan poolväxlaren och poolen.


Den externa cirkulationspumpen. Inställning av systemets . VVM 3är försedd med en intelligent styrning som ger den för tillfället mest ekonomiska driften. VVM 3är komplett med shuntautomatik, växelventil, cirkulationspump , varvtalsstyrd laddpump och säkerhetsutrustning.


PWM-kabel till cirkulationspump kyla.

Kraftkabel till cirkulationspump. Kulventiler med unionsmutter st. Kylsystemet tillförs kyla från värmepumpen med hjälp av en cirkulationspump via en växelventil.


För att anläggningen ska fungera krävs fritt flöde över.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg