söndag 16 november 2014

Ac med vattentank

Fläkt och luftkonditionering. Elgiganten har fläkten du behöver till ditt hem, välj mellan ett stort utbud av produkter som förbättrar ditt hemmaklimat, alltid till lågt pris. Levereras kostnadsfritt med hemleverans!


Honeywell luftkylare CL30XC är en AC utan frånluftsslang. En löstagbar vattentank och larmfunktion om låg vattentank gör underhållet av kylaren enkelt.

För ytor upp till m 2. På denna modell finns det ingen vattentank som behöver tömmas, kondensvattnet blåses ut med varmluften i rummet. På grund av kylkompressorn och andra komponenter måste den transporteras stående och behandlas varsamt och på samma sätt som ett kylskåp måste aggregatet stå i en timma efter transporten före . Wilfa AC -WLuftkonditionering med hjul som är enkel, nätt och kan flyttas på efter behov. AC3avfuktar dessutom upp till 29 . Fukten transporteras ut tillsammans med luften vilket betyder att det inte finns någon vattentank du behöver tänka på att tömma. CL30XC svalkar luften med hjälp av vatten och behöver därför ingen utedel eller ventilationsslang genom väggen.


Den har en vattentank som rymmer liter vilket räcker i upp till timmar.

CL30XC luftkylare använder evaporativ kylteknik vilket innebär att man med hjälp av vattenavdunstning sänker luftens temperatur. Detta innebär vad jag förstår att den mobila luftkonditioneringen måst ha en vattentank för annars får jag kondensen med frånluften till uterummet eller? Jag har nyss köpt en mobil ac , har den i sovrummet o slangen ut genom fönstret, vattentank tror jag alla ac har, jag får tömma min c:a . Hur fungerar dessa luftkonditioneringar med en vattentank man fyller på, sen ångas vattnet ut genom luftslangen? Det kan ju knappast fungera som en vattenväxlare, att luften blåser genom en radiotor med vatten i, för man kan ha varmt vatten i den och det blir ändå iskallt, nån somhar lust att redogöra? Luftavfuktare med års garanti vid registrering hos Woods.


WILFA AC -WLuftkonditionering. Portabla klimatanläggningar gör hemmet behagligare även under varma sommardagar. Högre kyleffekt ger svalare rum även när du kyler större ytor. Om rummet har fuktig luft ska du välja en modell med inbyggd avfuktare.


Vill du värma rummen väljer du en portabel AC som klarar uppvärmning. Välj typ av köldmedia, om . Det behövs inte många heta, vindstilla dagar med tropiska nätter, förrän uthålligheten testas. En portabel luftkonditionering som har en löstagbar vattentank.


Luftkylaren kyler istället ner luften genom att använda ångorna från dess vattentank istället för att använda ett kylmedel. Den använder också värmen i rummet till nedkylningsprocessen och suger på det sättet upp värmen i den omkringliggande luften.

LÄS OCKSÅ: Bli av med damm och allergi - så vinner . Cirkulera, fukta och kyl! Mångsidig kallluftsfläkt som förutom att cirkulera luften även kan kyla och fukta den. Luftfuktning sker med hjälp av en vatten från en inbyggd vattentank , medan kylning sker med hjälp av kylklampar som läggs in (i färdigfryst tillstånd) i fläkten och sedan kyler den utgående luften.


Rengörning av vattentank. Vattnet i Hua Hin håller en rätt ojämn kvalitet och det är inte ovanligt att det följer med en hel del sand och dylikt i vattnet. Med tiden kan det bli rätt mycket smuts i botten på en vattentank varför det kan vara en bra idé att rengöra den då och då. LARF personalen tömmer ut vattnet, därefter .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg