fredag 28 november 2014

Skorstenstätning

Välj mellan svart eller tegelröd för att passa ditt tak. Wakaflex har många praktiska användn. Vägg- och skorstenstätning på rulle om meter med en bredd på 280mm. För tätning runt uppstående detaljer i takfallet, tex skorsten.


Alternativ till plåtintäckning.

Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. FuranFlex är originalet för skorstenstätning och relining av rökkanaler. Du uppnår effektiv tätning av skorstenen med bibehållen kanalarea. Lättmonterad EPDM-tätning med helklistrad baksida.


Förstärkt med aluminiumnät inuti. Lagervara Levereras inom 1-arbetsdagar. Detta kallas för glidgjutning.

Behov av skorstenstätning ? Kontakta oss när du behöver täta skorstenen. Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat. Här beskrivs de två vanligaste metoderna för att renovera otäta skorstenskanaler.


Skorstensrenovering med glidgjutning. Glidgjutning innebär att man ytbehandlar rökkanalen genom att påföra en keramisk massa (eldfast bruk) på gamla kanalens innerväggar och då tätas alla hål och ojämnheter. Telefonnummer, karta, vägbeskrivningar, öppettider och gratis årsredovisningar för skorstenstätning i Sverige.


Då kanske du behöver en rökgasfläkt. Vi hjälper sig att hitta rätt modell. Installera en rökgasfläkt! Vi är specialister på skorstenstätning , reparationer, nybyggnation och installation av skorstenar och murning av öppna spisar! Behöver du hjälp med en skorstenstätning eller renovering av en kakelugn.


Allt inom skorstensrenovering, skorstenslagning, skorstenstätning , ventilation och rökkanaler. Ansvarig Thomas Persson år. Bokslut, styrelse, F-skatt, telefonnummer.

Enlig lagen ska en rökkanal vara rökgastät för att man ska få lov att använda den för eldning. Alla nya rökkanaler godkännes av sotaren och kan tas i bruk. Då är ju rökkanalen rökgastät. Ja, registrerad för F-skatt.


Vi kan flera metoder av skorstenstätning och skorstensrenovering bl a FuranFlex. Läs mer om de olika metoderna på vår webbplats. Bor söder om söder, sthlm. Alla jag har kontaktat har fullt upp o kan inte utföra jobb förrän nästa år.


Visa fler bolag på denna adress.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg