torsdag 20 november 2014

Viking spis

Välkommen till Spis och Kaminboden. Vi säljer Sveriges mest sålda smalspis Viking 30! Besök vår sida för att läsa mer om J. Davidssons miljögodkända smalspisar till kök.


Modellen Viking ger ert rum en morden och funktionell atmosfär.

För att beställa denna spis , vänligen kontakta en utav våra återförsäljare. Här hittar du ett brett urval av klassiska vedspisar som Smålandsspisen, Idun och Barnspisen tillsammans med Viking som har en lite modernare design. Oavsett om du letar efter en gjutjärnsspis för inmurning, en smalspis eller en fristående spis i retrostil kan vi hjälpa dig med det! Vedspisen Viking har unik design och passar i både moderna och klassiska kök. Vi välkomnar våren med ett varmt erbjudande.


Klicka här för att läsa mer om erbjudandet. Registrera dig för att få vårt nyhetsbrev.

I originalutförande levereras Viking med en slitstark stålhäll ovanpå spishällsramen i gjutjärn. En vedeldad spis är ett både billigt och miljövänligt sätt att få värme. Och oslagbart tryggt när du vill laga mat och baka. Den moderna eldstaden, där bränslet förbränns genom tillförsel av sekundärluft via hål i vermeculiten, ger högsta möjliga verkningsgrad. Vi hoppas ni får många varma dagar och mycket nytta framöver med er nya spis.


Men kom ihåg att läsa igenom installations . Stommen gjuts i Tyskland med montering för hand i småländska Reftele. Hos Kaminbutiken lever drömmen om lantliga kökspisar, vi har alla typer utav vedspisar till olika priser. Nya Viking har förbättrats med flera nya funktioner. Vi finns nära Stockholm och installerar den direkt!


Letar efter fler som installerat Viking smalspis och upplever problem med funktionen. Ingen fläkt finns till spisen, då måste man hitta på någon egen lösning. Nu har jag inte haft denna spis direkt länge ;) Men här kommer lite info om konvektion på denna modell. Notera att min har rökrör upp, finns givetvis med rökröret bakåt också.


Sen en bild på helheten, . Söndagar Stängt Ingen varuutlämning på lördagar.

Matlagnings proffsen har länge hyllat snabbheten och effektiviteten när det gäller matlagning på induktionshäll. This Pin was discovered by Anita Johansson. Discover (and save) your own Pins on Pinterest. Vid köp av flera objekt använder vi oss av samfrakt för att få. If cooking is everything, then the Viking Professional Series kitchen is everything you need.


From cooking to cleanup to refrigeration – Viking delivers the ultimate in performance and design. And the convenience, features, and style to conquer any party.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg