torsdag 13 november 2014

Rostfri köksfläkt

Lagar du mat som osar mycket kan du starta intensivläget - ett extra kraftfullt läge - som ser till att ditt kök snabbt blir fräscht och friskt igen. Fläktens LED-belysning har både lång livslängd och ger ett bra ljus. Tack vare att köksfläkten har ett högt luftflöde blir ditt kök friskt och fräscht även om du lagar mat som osar mycket. Reglagen är både lätta att använda och smidiga att torka av.


Cylinda Sunda Köksfläkt ( rostfri ) - Tunn köksfläkt för inbyggnad under skåp med hastigheter och belysning. Cylinda Sunda Köksfläkt ( rostfri ) - Tunn köksfläkt för inbyggnad under skåp med hastigheter och belysning.

Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. DHU 32SFSK är en underbyggnadsfläkt på cm. Den vasnas inte högt eftersom den har en ljudnivå på dB. Man kan välja mellan hastigheter.


ELANSLUTNING: JORDAD STICKKONTAKT 3M 230V-1. MAX EFFEKT STANDARDMOTOR: 176W. TOTALEFFEKT STANDARDMOTOR: 200W.


Lyxig takintegrerad köksfläkt ,kan användas som kolfilterfläkt eller anslutas till frånluft ventilation.

Softtouch, fjärrkontroll, timer, LED belysning. EU kvalitet, svensk varumärke, års GARANTI. Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat. När du köper en ny fläkt är det viktigt att du köper fläkt för just det ventilationssystem du har hemma.


Vi har satt ihop en fläktskola för att underlätta valet av fläkt. Steel skåpsintegrerad köksfläkt från Thermex med inbygd motor hastigheter och intensivläge samt eftergångstimer. Kåpan har styrknappar för fläkt samt LED belysning och kommer i rostfritt utförande. Flexrör för utblås medföljer.


Netauktion, bilauktioner, konkursauktioner, antikauktioner. Auktion nästan varje dag på vår stora online nätauktion. Rostfri köksfläkt , väggmonterad. Försäljning främst för konkursförvaltare, myndigheter och företag, med inriktning på produkter och utrustningar för företag, verkstäder, myndigheter mm. Du som har produkter som du vill sälja eller värdera är . Varje månad hjälper vi över miljoner svenskar att jämföra priser på allt från Fjäråskupan Köksfläktar till orientmattor!


Vårt köpskydd garanterar dig en säker affär. Välkommen till PriceRunner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg