tisdag 11 november 2014

Strömavbrott göteborg energi

Aktuella avbrott eller störningar i elleverans, fjärrväme och gas. Ett strömavbrott kan bero på flera saker, exempelvis ett blixtnedslag , nedfallna träd eller att en kabel grävts av. Om det blir avbrott någonstans i överliggandenät larmas vår driftledningscentral automatiskt. När vi lokaliserat felet skickar vi ut jourbilar till det aktuella området.


Du har rätt till ersättning vid ett strömavbrott som varar längre än timmar. Ju längre avbrottet varar, desto högre ersättning.

När gäller avbrottsersättningen. Om du har haft ett elavbrott som varar längre än timmar, och felet inte beror på din egen anläggning, har du rätt att få avbrottsersättning. Avbrotten beror främst på luftledningsfel och felavhjälpning pågår. Orsaken var en störning i. För dig som bor i Askim och södra skärgården (Styrsö) - information och . Ellevio kallar södra skärgården för Styrsö. Det var på fredagskvällen.


De drabbade hushållen ligger ganska utspritt.

Göteborg Energi Kundtjänst. Ett stort strömavbrott drabbade Högsbo-området under tisdagskvällen. Områdena Bergsjön, Angere Kärra, Lindholmen,. Vid midnatt var strömmen tillbaka. Vid 22-tiden stod all trafik till . See what people are saying and join the conversation.


Kollektivtrafik Gatuvy Mer info. En driftledare på Göte- borg Energis driftledningscentral kopplar vid ett strömavbrott på KV- nivån . Magisteruppsats i ekonomistyrning. Företagsekonomiska institutionen. Handledare: Christian Ax.


I dag, måndagen den januari, är det Elens dag. Syftet är att stimulera till ökad kunskap om elens betydelse i vårt samhälle och väcka barns läslust. Utan elen stannar Sverige.


Beslutet innebär att Lerum Energi blir hundraprocentig ägare av bolaget. HTS:s VD Ellen Kathrine Lie. Kravet på intelligenta elmätare har drivit på utvecklingen av såväl standarden Zigbee för den trådlösa kommunikationen som för nätstrukturen Mesh.


Strömavbrott har drabbat fler tusen i Askim upprepade gånger den senaste tiden, men än finns inge förklaring på avbrotten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg