tisdag 25 november 2014

Radonett service

Ange antal reservdelar: Kolfilter rakt . Finns det någon installatör i närheten av där jag bor? Din vanliga vvs installatör klarar normalt installationen, eller ring oss så får du besked om en bra installatör nära dig. Radonett radonavskiljare.


Europas mest sålda radonfilter mot radon i vatten. Problem med radon i vattnet?

Reningsnivån av radon är mycket hög, minst reningsgrad uppnås ofta . Genomströmningsrenare, ingen processtid och inget avbrott vid t. Installationen är jämförbar med en nyinstallation av en tvättmaskin, det som tillkommer är ett mm hål genom yttervägg för avgasrör. Observera att Hydrofor, manometer, tryckströmbrytare och brunnspump . Allmänna råd och anvisningar. Placera radonavskiljaren så att man vid service och underhåll enkelt kan komma åt filterkassetten . Debes automatiska radonavskiljare är avsedd att användas i hem med egen brunn.


Tanken är tillverkad av rostfritt syrafast stål, utsidan är i vit ungshärdad pulverlack. Aggregatet levereras komplett med .

VVS- service installerar och servar radonett radonavskiljare över hela landet. Vi utför installationer och service på både pumpanläggningar och vattenreningsanläggningar. Vi har de flesta reservdelar och filtermaterial hemma på lager, har även en fullt utrustad service bil.


Oavsett om du vill njuta av vita nytvättade lakan eller ett gott vatten så är det renheten och kvaliteten som avgör. By-pass är förmonterad på maskinen. Aqua Expert är vi vad vi heter - experter på rent vatten. Vi hjälper dig hela vägen - från analys av . Vi har allt inom VVS (vattenrening, vattenfilter radonett m m) för dig med eget vatten! Garanterad reningsgrad 97–9!


Produktspecifikation: Max uttag: ca . Spola ledningar före anslutning av AirGap för att få bort eventuella lösa beläggningar. Låt både el- och rörinstallatör ta del av samtliga installationsanvisningar före installation. Placera återströmningsskyddet så att man vid service och . Ingen radonavskiljare testad i Europa har .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg