torsdag 6 november 2014

Celsius koffeinhalt

Celsius innehåller vitaminerna B B B Boch B och alla hjälper din kropp att bibehålla en normal energiomsättning samtidigt som de motverkar trötthet och utmattning. Biotin och krom ger kroppens ämnesomsättning en skjuts. Inte att den innehåller en massa koffein.


Så vitt jag kan se står det ”Energidryck” på framsidan av . En enda burk Celsius innehåller 3ml… Dessutom innehåller Celsius mer koffein än brukligt och vad värre är, det står inte ”energidryck”på framsidan, som på alla andra burkar, utan att drycken är starkt koffeinhaltig får man läsa sig till i det mycket finstilta.

En burk Celsius om 3ml innehåller . Hej Julia, jag är ofta trött på eftermiddagarna innan jag ska gå och träna. Vad är bäst att dricka Redbull och Celsius eller vanligt kaffe? Hej Sanne, en normalstor kopp kaffe på 1ml innehåller ca 1mg koffein , jämfört med en burk Redbull med mg koffein får du ungefär samma energikick fast . Celsius innehåller noga utvalda kombinationer av vitaminer och mineraler som tillsammans med koffein samt ingefära ger dig en rejäl boost för att orka alla dagens utmaningar. Fri frakt över 4kronor.


Ingredienser: Kolsyrat filtrerat vatten, guarana, grönt te extrakt, koffein , glukoronolakton, ingefära extrakt, taurin, mineraler (kalciumkarbonat, kromklorid), vitaminer (askorbinsyra, nikotinami riboflavin, kalciumpantotenat, pyridoxinhydroklori biotin, cyanokobalamin), . Koffein , även känt som guaranin då det återfinns i guarana, matein då det återfinns i mate, och tein då det återfinns i te, är en besk vit kristallin xantin alkaloid som fungerar som en psykoaktivt centralstimulerande drog.

Min son Axel köpte en burk Celsius häromdagen. Han hade ingen aning om att det var koffein i drycken. Något som många föräldrar blivit varse när småbarnen har druckit Celsius. I bästa fall stissar de runt, i sämsta fall drabbas de . För en vuxen person på kg motsvarar mg per kg kroppsvikt 4mg koffein.


Det är alltså 1gram mer än en läkemedelsklassad dos på 3mg. Barn och tonåringar får oftast fler negativa effekter av koffein än vuxna, till exempel hjärtklappning och huvudvärk. Det beror på att de oftast väger mindre och därför reagerar på mindre mängder koffein. Många vuxna dricker dessutom kaffe regelbundet vilket gör att de kan reagera mindre på vissa av . Det gör Celsius till ett naturligt val för dem med en aktiv livsstil i både sport och vardag. Drycken innehåller vitaminer, grönt te, ingefära, guarana och koffein.


Tror det blir en Celsius som test idag! Den unika blandningen av . Celsius istället för Redbull, hoppas bara inte Celsius smakar någon utspätt saft eller liknande. Någon som har druckit drycken Celsius av någon smak och kan verifiera ungefär hur den smakar? De ingredienser som gör att du blir pigg är koffein.


Det gör att du får i dig 19gram koffein då du dricker en Celsius dryck.

Du kan jämföra det med att drick en Redbull som ger dig ungefär gram koffein. Celsius innehåller även bland annat olika b-vitaminer, c- vitamin, mineralerna krom och kalcium, grönt te med EGCG samt ingefära. Drycken finns i sju friska smaker och kan avnjutas när som helst under dagen oavsett aktivitet.


Celsius energidryck har snabbt blivit populär bland aktiva och hälsomedvetna människor. Förutom de fantastiskt goda smakerna ger den extra energi där du behöver det. Det är gurana som tillsammans med koffein som fungerar energigivande. Rik på vitaminer och antioxidanter samt har naturliga smak- samt färgämnen.


Välj mellan goda smaker. Celsius har inga kolhydrater och är helt sockerfri med naturliga färg- och smakämnen. Drycken kan avnjutas när som helst under dagen, oavsett . Celsius är en kolsyrad dryck med smak av apelsin och granatäpple.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg