fredag 21 november 2014

Brandsanering

Med över års erfarenhet. Ett stabilt företag som går in för att hålla vad vi lovar! Vi erbjuder heltäckande totallösningar av alla brand och vattenskador.


Bistår med total skadehantering, såsom skadebesiktning, arbetsledning och sanering av brand- och vattenskador. Våra kundgrupper är försäkringsbolag, fastighetsbolag, .

Sep Vid en brandsanering är snabbheten en viktig faktor som kan hjälpa till att rädda stora värden vad gäller både själva byggnaden och lösöret som finns i fastigheten. Med vår expertis kan vi begränsa värdeförlusten betydligt vid såväl sot- och rökskador som vatten- och korrosionsskador. Skadorna efter en brand är ofta de mest förödande. Förutom risken för liv kan stora värden gå förlorade.


En snabb och effektiv saneringsinstats gör stor skillnad och skadorna efter både brandsot, rök . BRANDSANERING Väst AB in Borås, reviews by real people. Tillsammans utför vi våra uppdrag inom skadeservice och torkteknik effektivt och med ett kvalitativt resultat. Vi finns dessutom tillgängliga för jour dygnet runt, året runt.

Förra året gick företaget med vinst. Det sitter lika många kvinnor som män i styrelsen. Brandsanering Göteborg AB. Omsättningen är 1miljoner. Vi sanerar efter bran rök och brandlukt.


Vi använder traditionella metoder för brandsanering som tvättning och högtryckstvättning men även kolsyreisblästring. En brandhärjad industri, fastighet, affärslokal eller villa är ingen uppbygglig syn. I den allmänna förstörelsen ligger det nära till hands att döma ut lagerinventarier och lösöre som anses totalskadat eller värdelöst. Kvalificerad rådgivning kan innebära stora besparingar. Vi har kunskapen och erfarenheten som krävs.


Framförallt sanering efter garage och källarbränder är vi specialister på. Det är viktigt att påbörja en sanering fort som möjligt efter en brand för att begränsa skadorna . Ansvarig Anita Ulrika Jansson år. Bokslut, styrelse, F-skatt, telefonnummer. Bolaget har till föremål för sin verksamhet att äga trav- och avelshästar med försäljning, städning och brandsanering samt idka därmed förenlig verksamhet.


All the lines are busy at the moment, please try again in a moment.

FIND PROSPECTS EASILY Gain access to a list of prospect companies (and their executives) with related activities or localities. Ja, registrerad för F-skatt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg