onsdag 12 november 2014

Telge energi kampanj

Behåll fokus på plugget, samtidigt som du är med i kampen för 1 förnybar energi. Alla våra elavtal innehåller dessutom 1 ren el. Tillsammans barnsäkrar vi planeten.


För att använda rabattkoden, så kopierar du koden och klickar på länken (beskrivningen av erbjudandet). Vuxna som har smutsig el borde träffa Smutsmonstret. I juni kom nästa stora kampanj då konkurrenterna anklagades för att ha dubbelmoral och likt strutsar sticka huvudet i sanden.

Det enda som krävs är ett pekfinger, menar bolaget. Prisvärda paket med luft-luftvärmepumpar för olika stora hus. Få 7kr i presentkort hos SkiStar - Fortum. Få 7kr i presentkort hos SkiStar Fortum.


Ett schysst elpris till dig som student – 1 förnybar el - Göteborg Energi. Telge Energi menar att klimatet är en ödesfråga för. Vår kampanj Solupproret har blivit nominerad till 100-wattaren, en reklamtävling som belönar reklam som fungerar.


Vi är naturligtvis jätteglada för det. Tävlande byrå: Zenith Övr.

Henrik Ericsson, Fasa Mikael Hulkko, PRAT PR, Story By Machine, Johanna Tano. På företagets hemsida står: Vi vet att det kan vara svårt att veta om du får ren el eller smutsig el. Flera elbolag pratar om klimatet men få satsar på mer förnybar el. Då allt fler tjänster kräver högre bandbredd är fiber den mest framtidssäkra formen av uppkoppling.


Hos oss kan du känna dig . Med fiber via Stadsnätet får du den bästa ljud- och bildkvaliteten vid till exempel streaming av filmer och program på Netflix och Viaplay. Du väljer fritt bland våra olika tjänsteleverantörer och deras utbud och om du vill byta . När vi tänker på luftföroreningar tänker vi vanligtvis på utsläpp från bilar och fabriker. Men i många västerländska storstäder kommer en stor del av utsläppen idag från vardagsprodukter som deodorant och shampoo. KTH-forskare har hittat ny metod för att producera billig vätgas.


Solkraft istället för kolkraft - kampanj för ren el. På en yta motsvarande Bornholm, x mil, kan man producera ungefär lika mycket solkraft som kolkraftverk (cirka TWh), säger Telge energi som nu driver driver soluppropet. Efter många turer har Telges utnyttjande av klimatskrämsel, enligt en ny artikel I Svensk Energi lett till en fällande dom (länk ).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg