tisdag 11 november 2014

Fjärås fläkt

Du som söker en köksfläkt i unik design hittar alltid lösningen hos Fjäråskupan. Besök vår webbplats redan idag. Välkommen till PriceRunner! Väljer du en fläkt med LED-belysning så levereras den med en EC-motor på 9m³ luft per timme.


EC-motorn likriktar strömmen i motorn som klarar av en ljudlös varvtalsreglering och högre varvtal vilket ökar sugeffekten med cirka procent.

Kombinerat med EC-motorn ger LED-belysningen en energibesparing på upp till. När du beställer en fläkt från Fjäråskupan levereras denna alltid komplett, färdig att installeras. Då flexibilitet och valmöjlighet är nyckelor kan du alltid välja mellan flera olika fläktlösningar till din kupa. På detta vis får du ett alternativ som är anpassat just.


Fläkten över vår köksö (halvö egentligen) fungerar utmärkt men det kräver en del åtgärder. Vi bygger just nu ett kök och taket är klar. Nu skulle vi köpa fläkten , och såklart har den utgått.


Nu är ju då frågan, ingen vågar svara när jag frågar, men vad är oddsen om jag köper något som inte är Fjärås att motorn funkar?

Har kikat på en Witt- fläkt bland annat, gumman hittar ingen Fjärås som hon gillar. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Företaget finns i Kungälv, men välkomnar kunder från Fjärås. Att bedöma kvaliteten på en köksfläkt bara genom att titta på den i butiken är inte lätt.


Därför är det bra att köksfläktar från och med i år har fått en egen märkning liknande den som finns för kylar och frysar. Märkningen omfattar energiförbrukning, fettupptagning, belysning och buller och anges som en skala. Leif Hammarberg, vd på Fjäråskupan, berättar om vad som är viktigt att tänka på och hur du som kund själv kan designa din köksfläkt. För över år sedan inleddes Fjäråskupans resa då Ingvar Turefeldt startade företaget i den lilla byn Fjärås , fyra mil söder om Göteborg.


Det finns fyra slags köksfläktar: kolfilterfläkt, utsugsfläkt och alliancefläkt samt spiskåpa, som inte är en riktig fläkt. Spiskåpan har ingen egen motor, utan samlar upp oset som sugs ut via husets gemensamma ventilationssystem. Vilken köksfläkt du ska välja beror för det första på om du bor i . Det skulle möjligen vara en högljudd köksfläkt.


I lägenheten vi hade innan kunde man knappt prata med varandra när man lagade mat med fläkten på. Därför har just en sådan liten detalj som köksfläkt varit inräknad i planeringen från början. Det hela började med att vi.


Hitta din köksfläkt bland vårt stora utbud av köksfläktar fån välkända varumärken som Franke och Electrolux.

Köksfläkt för moderna kök. I år har vi byggt fläktkåpor för hand i Fjärås. Vårt signum är hantverket som visar sig i våra handbyggda kupor i alla tänkbara färger, former och storlekar.


Varje fläkt är ett konstverk som känns igen på sin design, form och färger, och de känns övertygande genom sitt påtagliga sinne för detaljer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg