måndag 10 november 2014

Jula förvaringsbox

Hjälper dig få struktur på röriga hyllor och i stökiga rum! Slagtålig plastlåda anpassad för förvaring av det mesta, inklusive livsmedel. Slagtålig, köldresistent (klarar ner till -°C) och livsmedelsgodkänd förvaringslåda som är idealisk att förvara allt från verktyg till matvaror i. Locket stängs med snäpplås.


Förvaringsbox KisKreo 35x39x1cm.

Monteras i KisKreo- stommar. Sortera efter: Nyhet, A-Ö, Pris. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Jula. Stapelbar förvaringsbox med greppvänliga sidor.


Den är tillverkad av PP-plast och säljs i färgerna svart, grå, blå samt grön. Smart, snygg, stapelbar och lockförsedd låda för dig med allehanda förvaringsbehov. Prisvärd renovering och förvaring.


Inspirerande förvaring i hobbyrum, kontor, lekrum eller förråd!

Retro-serien från KIS är förvaringslådor i varierande storlekar och utseenden som låter dig förvara på ett temariktigt sätt. Oavsett vad du väljer att förvara och huruvida det är temariktigt eller inte (och förutsatt att det får plats i lådan naturligtvis) kommer det bli en . Den stora lådan har två bärhandtag. Awaz pall med förvaring - Grå. Jämför priser och läs recensioner på Heminredning. Välkommen till PriceRunner!


Detta är endast ett urval av vårt sortiment. I våra varuhus hittar du många fler varor! Praktiskt och får plats med mycket.


Skriven av: Kenneth Andersson Stad: . Ergonomiska kvalitetsmejslar! Skruvmejselsats Kvalitetsmejslar med gummerade tvåkomponentshandtag och klingor med härdade och svartoxiderade spetsar. Stålkvalitet: Chrome Vanadium. Jan Visa filter Stäng filter. Robust trälåda med metallkarmar , två handtag, kraftiga beslag och mm tjock plywood.


Söker du lite mer organisation i skafferiet eller frysen är denna praktiska matlåda alldeles perfekt.

Lådan tål naturligtvis mikrovågsugn, .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg