måndag 24 november 2014

Biltema avfuktare

Sänker luftfuktigheten för behagligare inomhusklimat. Med Jonisering för renare luft. Avlägsnar effektivt dålig lukt och överskottsfukt i alla fuktiga utrymmen. Avfuktaren har elektronisk luftfuktighetssensor, justerbar luftfuktighet och extern avloppsanslutning (Ømm) som kan användas vid mer permanent installation ( slang säljs separat).


Med en luftavfuktare får du hjälp att hålla fuktbalansen i luften på en gynnsam nivå.

I boendemiljö, förrå källare och på vinden – oavsett utrymme minskar avfuktaren risken för fukt- och mögelskador och ger ett fräschare inomhusklimat. Detta är endast ett urval av vårt sortiment. I våra varuhus hittar du många fler varor! Avfuktare förbättrar klimatet i hemmet och gör att tvätten torkar fortare.


Hög avfuktningskapacitet klarar större rumsytor och du bör välja en modell som matchar storleken på ytan den ska avfukta. Håll utkik efter om fjärrkontroll följer med och hur hög . Som alla förstår är garanti-tiden på år.

Hur kraftig luftavfuktare behöver man för att torka. Vilken avfuktare i krypgrund? För att hjälpa dig att välja rätt bad vi SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut göra ett test på av marknadens luftavfuktare. En bra luftavfuktare kan torka tvätten på halva tiden, ersätta torkskåpet eller torktumlaren, hålla källaren torr och huset hälsosamt. Det finns ett jättestort utbud av avfuktare och det är . Tjenare, tänkte kolla här om några husägare använder luftavfuktare till källaren?


Rätt luftavfuktare på rätt plats kan bidra till att förbättra inomhusmiljön utan att du behöver höja värmen. Energimyndigheten har testat luftavfuktare med tre olika metoder . Fläktar, luftkonditionering, avfuktare eller luftrenare? Elgiganten har fläkten till ditt hem, välj mellan produkter som förbättrar ditt hemmaklimat.


Jag är i full färd med att köpa med en luftavfuktare av typ kompressormodell som skall stå i ruffen under vinterförvaringen (utomhus under presenning). Problemet är att jag kan inte utläsa om det finns ett inbyggt temp. Det har blivit dags att fixa ventilation i garaget :) Har fått tips att det är bättre att sätta en avfuktare istället för ventilation!


Nu har vi istället en luftavfuktare med hygrometer ombor men använder oss även av en hyrgometer med hår och en elektronisk sådan iblan för att kolla upp fuktigheten i båten. Avfuktarens vatten tömms i den stora tank som den har, vilken vi sedan tömmer regelbundet i en hink som vi tömmer på vägen hem, vi har nära . Vad jag funderar på är att kickstarta torkningen med en elektrisk avfuktare , och undrar om nån har erfarenhet av det.

En elektrisk avfuktare är ju dålig i låga temperaturer, vilket det oftast är när täckningen sker. Har du en bil utan luftkonditionering vet du att det kan ta tid innan imman försvinner från rutorna. Det löser du med en avfuktare ! Köpte häromdagen en blästerpistol på ÖB för 125kr som jag nu försöker använda. Det är bara precis i början när man trycker på handtaget som det kommer lite sand sen kommer det knappt ngt.


Så man får liksom sitta och trycka snabbt och sen . Förra sommaren hittade jag en annons på Blocket där en person sålde två Munters M120. Grannen och jag köpte var sin och sedan dess har de stått och samlat damm tills i höstas då vi bestämde oss för att genomföra vår plan som var att byta ut de två skokartongsliknande avfuktare som hustillverkaren .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg