tisdag 11 november 2014

Industripumpar

Industripumpar från AxFlow, tillverkade av världens ledande tillverkare. För fristående installation eller inbyggnad. Hydra-cell membranpumpar. M Pumps centrifugalpumpar.


Milton Roy doseringspump. Nova Rotors excenterskruvpumpar .

På Tapflo AB förser vi Sverige med industripumpar för alla typer av applikationer inom kemi-, livs- och läkemedelsproduktion. Kontakta oss så hjälper vi även er! Välkommen in till en riktig VVS-leverantör!


Vi tillhandahåller allt från pumpar, pumpstationer, tryckstegringsanläggningar, tankar, ventiler, doseringsutrustning och ATEX-pumpar till kringutrust. För dagens användare av industripumpar innebär det att de måste hitta sätt att minska de totala ägandekostnaderna och samtidigt följa de allt hårdare miljöreglerna. Pumptillverkarnas utmaning är att förlänga medeltiden mellan fel och samtidigt optimera energiförbrukningen under hela pumpens livscykel. Vi säljer och servar industripumpar till Sveriges industri.


Pumpar för alla typer av applikationer och vätskor.

I samråd med våra kunder och leverantörer tar vi fram pumpar av rätt typ, material och dimension. Sida gjord av Brandware AB. MasoSine SPS-pumparna har utformats med en sinusformad rotor som med skonsamma pumprörelser med låg skjuvning . Watson-Marlow Bredels industriella peristaltiska slangpumpar är speciellt konstruerade för användning i svåra och tunga industriapplikationer. Tack vare sin resistens mot korrosiva material är de det perfekta valet för hantering av korrosiva och frätande industrivätskor som annars skulle skada normala pumpar och . För att ge pump och motor längre användbar livslängd ska väderskydd alltid användas. Med över års erfarenhet har vi på Telfa etablerat oss som en långsiktig leverantör av pumpar och pumpaggregat på den svenska marknaden.


Telfa AB är en ledande aktör på pumpar för maskinbyggare och . Vi har mer än års erfarenhet inom pumpindustrin och en unik förmåga att lösa pumpproblem. Förutom vår egna tillverkning av membranpumpar i Sverige erbjuder vi även ett brett sortiment av pumpar från flera marknadsledande tillverkare. Vi erbjuder ett stort sortiment av industripumpar för flera typer av applikationer. Bläddra bland lediga jobb i en viss placering eller bransch. Hitta rätt jobb och gå vidare i din karriär.


Tillbaka till företagsprofilen. Färgdisplay och intuitiv meny. Industriell integrering - manuell, fjärrstyrning, analog och digital kommunikation plus PROFIBUS Robust pumphuvud med slangbana och rotor i kemikaliebeständig polyfenylsulfi rullar och . Stränga säkerhets- och kvalitetskrav bestämmer standarden för användning av .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg