måndag 24 november 2014

Mobila kylaggregat

Vi är experter på transportkyla. Vi importerar och marknadsför även Zanotti direktdrivna kylaggregat. Vi har egna verkstäder i Växjö, Södertälje . Rcv erbjuder alla produkter för ventilation.


RCV är Återförsäljare för systemair produktsortiment i SAVE VTC 30SAVE VSR 30SAVE VSR 500.

Mobila Kylaggregat - ac, anslutningar, arbetsbelysning, avgasrening, avgasreningssystem, backvideosystem, bensin-insprutning, bensinvärmare - företag, adresser, telefonnummer. Från små portabla kylaggregat till fastighetslösningar, vi hjälper er med ert behov av kyla. Hos oss kan du hyra allt från små mobila aggregat till kompletta anläggningar för industri, kontor och butiksmiljöer. Eller varför inte investera i aircondition hemma eller ett kylaggregat till vinkällaren . Filtrera Norcool produkter enligt: Produkttyp.


Visa alla, Produkter i webblager, Produkter i mitt varuhus, Produkter i varuhus nära . Djärv Kyl AB erbjuder allt från service och installation av mobila och stationära kylaggregat till försäljning av aggregat, luftkonditionering (AC), reservdelar och luftvärmepumpar.

Ett enkelt och effektivt sätt att skapa skön svalka. KCC:s portabla kylaggregat är särskilt utvecklade för det mindre kontorsrummet, sovrummet eller sommarstugan. Det krävs ingen installation, endast ett vanligt eluttag och ett mindre hål i väggen. Energiklass A Kyleffekt och ljudnivå baseras på . Vår kylavdelning är en del av vår totalservice som vi erbjuder för containers åt våra rederi kunder.


Kylavdelningen är specialister på mobila kylaggregat efter över år i containerbranschen. Varje år hanterar vi tusentals kylcontainrar ( reefers), detta gör oss till den ledande aktören i västsverige. Vi utför PTI, monterar genset . CryoTech koldioxid kylaggregat. Bidrar koldioxiden till den globala uppvärmningen? Eftersom flytande koldioxid (CO2) är återvunnen, före ev utsläpp i atmosfären, påverkar den inte den globala uppvärmningen.


Mobila park Ice isbanor, tränings- och tävlingsishallar, bandybanor och skridskobanor. Crystal Ice kylaggregat används bland annat på följande områden;. Anslutningsklart kylaggregat med kompakta yttermått och låg vikt.


Speciellt framtagen för att klara högt ställda krav i mobila och.

Portabelt kylaggregat för kontor, sovrum eller sommarstugan. Lätt att flytta mellan olika platser. Bolaget skall bedriva handel med dataprogram, tillhandahålla molntjänster, dataprogrammering, samt bedriva handel med mobila kylaggregat , handel med blixtlås och korta varor, grossiströrelse med pappersvaror, förvaltning av och handel med värdepapper, ekonomisk och juridisk rådgivning . Igloo Delux kW Mobilt kylaggregat , Igloo Delux kW med värmeavledning via slang. För återvinning av fluorerade.


För utrymmen upp till cirka kvm. Matsui Mobil luftkonditionering för rum upp till kvm med timmars timer .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg