måndag 17 november 2014

Thermopanel konvektor

ThermoCon är en konvektor , uppbyggd kring en kopparslinga med profilerade aluminiumlameller. Den vattenburna värmen som cirkulerar i kopparslingan, överförs till aluminimlameller i vars kanaler det skapas en varm självdragande luftström. Inga rörliga delar - bara så enkelt och väldigt effektivt! Med allt färre väggytor att montera radiatorer på och stora glaspartier som kräver värme för att förhindra kallras, så är Purmo Thermopanels konvektorer den optimala lösningen.


Små, effektiva och med elegant design klarar konvektorer de stora värmebehov. Thermopanel Vrepresenterar ett nytt radiatorkoncept, som utvecklats för att möta höga krav på effektiv logistik och modern design.

En radiator som levereras helt komplett från fabrik, med allt på plats. Inga lösa delar och inget extra monteringsarbete. Bara att skruva fast de medföljande konsolerna, hänga upp radiatorn och . KON- dubbel konvektor med två konvektionsdelar.


KON- tredubbel konvektor med tre konvektionsdelar. KON- tredubbel konvektor med fyra konvektionsdelar. Konsoler: Väggkonsoler för typerna KON2 KON22. Golvkonsoler för alla typer.


En konvektor avger främst konvektionsvärme, ofta över.

Lågtemperaturradiator Belize E2. Nordens första ultraeffektiva lågtemperaturradiator, driven av E2-teknik, passar utmärkt i villor och bostäder där man önskar högre effekt ur en radiator i lågtemperatursystem. Den innovativa E2-tekniken innebär att styrningen automatiskt växlar mellan statisk och dynamisk drift efter behov. Liten, effektiv och med elegant design klarar den stora värmebehov med lägsta energiförbrukning. Logga in för att se prisuppgifter.


Avrundat till hel förpackning. Vi förbehåller oss rätten att utifrån ständigt pågående produktutveckling ändra mått och produktutförande utan föregående varsel. Rätten till ändringar förbehålles.


Välkommen in till en riktig VVS-leverantör! Jul Thermopanel konvektor. VVS- Klimat säljer kvalitetsprodukter till privatpersoner och företag med Klarna Checkout.


Levereras komplett med integre. Compact är med sin stilrena de. Rationella tillbehör som förenklar installationen av Thermopanel radiator eller ThemoCon konvektor.


Konvektor finns i typ och 3. Thermopanels breda tillbehörsserie är ett resultat på god produktutveckling i samarbete med den Skandinaviska marknaden och ett stort antal av Thermopanels tillbehör är patenterade. Hittar du inte den variant av radiator du söker! Rettig Sweden AB beviljar års garanti på sina radiatorer räknat från leveransdag.


Garantin täcker material- och fabrikationsfel.

Varje månad hjälper vi över miljoner svenskar att jämföra priser på allt från Purmo Element till orientmattor! Vårt köpskydd garanterar dig en säker affär.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg