tisdag 11 november 2014

Kylaggregat kylrum

Handla enkelt online i vår e-butik. Alla kylrum från alla leverantörer hittar du på LantbruksNet. Jämför priser och läs recensioner på Vitvaror Tillbehör. Välkommen till PriceRunner!


Finns till rum från 5moch uppåt. Bildexempel, kylaggregat typ Frigo för rumstorlek upp till 20m3.

Möjlighet att styra ett kylrum via den innbygda styrningen som har utgångar för avfrostning, fläkt och magnetventil. All data angivet vid föjande temperaturer och R449A som köldmedie. Tryck här för att ta del av några av de olika kylaggregat och frysaggregat som finns i Klimatkonsults breda utbud. Filtrera Norcool produkter enligt: Produkttyp.


Visa alla, Produkter i webblager, Produkter i mitt varuhus, Produkter i varuhus nära . Att tänka på när du bygger kylrum. Det är viktigt att du väljer kylaggregat efter kubikmeter och efter hur mycket kött som ska hanteras under ett dygn. Det mest ekonomiska alternativet för mindre kylrum.

CKA är en komplett kylanläggning och används med fördel till mindre kylrum , till vin- eller viltkyl, som svalrum eller rotfruktsrum. C, kylaggregatet levereras komplett, enkel installation, läs mer. Om du har bestämt dig för att skaffa ett kylrum i ditt befintliga hus så kan du även bygga ett på egen hand i ett nytt eller färdigt utrymme. Bland annat så har Norcool kylrum med golv som du enkelt kan montera själv och som även kan monteras isär vid eventuell flytt. Viessmann kylsystem med hög kvalitet.


Kylaggregat måste köpas till och Norcool kylaggregat till . Har idag en matkällare, utan kylaggregat , men den är i källaren och är behagsligt sval hela året (utom kanske underf den varmaste månaden). Det nya huset kommer att bli ett enplans utan källare. Processkyla högtrycksventilation, 2st vätskekylaggregat full redundans 25kW.


Kökskyla 3st kylaggregat totalt 20kW, betjänar 1st frysrum 6st kylrum 4st kylmöbler. Väggmonterade ”Plug In” aggregat för utomhusplacering. Frigadons kompakta kylaggregat består av maskindel och en förångardel som kopplats samman till en kompakt enhet.


Aggregaten är vid leveransen helt klara för drift, bara att montera och koppla till ström. KYLAGGREGAT ROXI CKA PLUGGIN. KYLRUM VI BYGGER KYLRUM MED GLASPARTIER, VALFRIA STORLEKAR.


Frysskåp med inbyggt kylaggregat. Kylskåp med inbyggt kylaggregat. Kylrum 230m³ med dörr och kylaggregat.

Beskrivning Monteringsmanual Levereras med: mm vägg- och takpaneler. U-form för montering av paneler i golv. TectoRefrigo-aggregat finns i splitutförande och som tak- eller väggmonterade enheter med energieffektiva och stabila temperaturprestanda för.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg