onsdag 26 november 2014

Lågbyggande golvvärme

Vi har två golvvärmesystem som är speciellt framtagna för att bygga så lite som möjligt på höjden. Detta är särskilt användbart vid renovering då varje millimeter brukar vara guld värd. Våra övriga golvvärmesystem fungerar ofta också bra vid renovering, men här går vi igenom de två mest lågbyggande systemen. Minitec lågbyggande golvvärme för ingjutning med mm rör. Marknadens tunnaste golvvärme kabel.


Det unika systemet från Kelvin ger dig minsta möjliga bygghöjd på ditt nya klinker golv med golvvärme.

Fästelementet är förlimmat och fästs direkt mot. Lämpligt för små ytor som badrum och hall. Vår tunna golvvärme gör det möjligt att lägga ytmaterial direkt på.


Flooréskivan består av tunna och smidiga EPS-skivor med aluminiumfolie. Men beroende på förutsättningar, underlag och golvmaterial finns det olika saker som du behöver ta hänsyn till. Effektbehovet för olika rum varierar.


Man kan generellt säga att klinker- och stengolv . Flooré Kit är ett paket som innehåller allt när du själv vill lägga golvvärme.

Paketen finns i olika storlekar och kan kombineras ända upp till kvm. Till kittet behövs en shunt som cirkulerar runt vattnet i rören. Vid större ytor behövs fördelare för att koppla samman flera slingor till shunten – se planeringstabellen. Att få gå på ett varmt och skönt golv när det är kallt ute är en underbar känsla.


Med vattenburen golvvärme får man en jämn och energieffektiv värme i hela rummet. Det lågbyggande golvvärmesystemet är särskilt lämpat för renovering av små utrymmen i bostäder, eftersom det kan förläggas på existerande golvbeläggningar såsom klinker eller golvbjälklag. Tänk energismart när du renoverar och dra nytta av ditt befintliga vattenburna värmesystem när du. This Pin was discovered by Anna Wernstedt.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Lågbyggande värmegolv mm överbyggnad exklusive ytbeläggning. Förutom alla olika förläggningssätt så har vi ett brett sortiment av tillbehör för din golvvärme. Paketlösningarna är perfekta för dig som ska installera vattenburen golvvärme i mindre utrymmen, t. Ingjuten lågbyggande golvvärme i fästelement för mm rör. Idag är det vatten eller el som strömmar i golvslingorna och värmer upp våra golv.


Purmo golvvärme för ingjutning. Allmänna instruktioner vid ingjutning av golvvärme i betong. Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin.

Golvvärmematta TQuickNet Paket För Inspackling.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg