onsdag 29 april 2015

Airpatrol prisjakt

Jämför priser och läs recensioner på Inomhusklimat. Välkommen till PriceRunner! Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt.


Intelligent styrning av din värmepump kan reducera energiförbrukningen med upp till. Följaktligen kan AirPatrol löna sig på månader. Den sparar inte bara pengar utan gör ditt liv mer bekvämt.

AirPatrol är en styranordning för en värmepump som styrs via mobiltelefon. Den är kompatibel med värmepumpar av alla större tillverkare, t. AirPatrol fjärrstyrning till luftvärmepump, SMS-styrning, med denna fjärrstyrning ger dig möjligheten att ställa in värmepumpens temperatur även när du inte är på plats. AirPatrol appen finns till iOS och Androi och i fyra olika språk – engelska, norska, svenska . Den passar i princip till alla luft-luftvärmepumpar och styrs enkelt via en användarvänlig app. För Toshibas luft-luftvärmepumpar finns den speciellt anpassade versionen Combi Control . Fjärrstyrning luftvärmepump.


Styr din luftvärmepump via mobilen och ha kontroll på värmeregleringen i huset oberoende vart du just nu befinner dig.

Es fehlt: prisjakt Test av Sensibo distanskontroll av luftvärmepump - Smarto. Annars är tillbehöret AirPatrol vanligast på den svenska marknaden, både till LG och flera andra märken. Till skillnad mot Sensibo är AirPatrol en liten dosa som sätts innanför skalet på värmepumpen. I dosan sätts ett simkort som ger gsm- åtkomst till enheten.


Via en app kan man styra pumpen genom att . Trådløs IR-styring for varmepumpe. Plasseres i nærheten av en varmepumpe for å styre og overvåke driften. I appen kan du heve og senke temperaturen viftehastigheten, slå på av varmepumpen og se gjeldende temperatur og . Kontroller din varmepumpe med mobiltelefonen fra hele verden. AirPatrol er en liten enhet som er bindeleddet mellom mobilen og varmepumpa.


Airpatrol fungerer med alle merker. Den kommuniserer med mobilen ved hjelp av vanlige SMS- meldinger og kommuniserer. AirPatrol bruker de samme kommandoene som den originale fjernkontrollen. Sjekk også hos Prisjakt for oppdaterte priser.


Slim Nordic Inverter LMCBN är en vidareutveckling av vår storsäljare LECAN. Det är ett mycket tystgående aggregat som ger en stabil temperatur och tack vare den nya och . LILLHAMMWilfa Lillehammer varmepumpe.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg