onsdag 22 april 2015

Luft vatten pumpar

Bor du i ett hus med vattenburen värme och vill bidra till en bättre miljö? Då är en luft -vattenvärmepump det självklara valet för dig! Luft -vattenvärmepumpar utnyttjar nämligen förnyelsebar energi i vår utomhusluft. Hög kapacitet vid svenska vintertemperaturer med Daikin Altherma.


Välkommen till Mitsubishi Villavärme! Den energin kan du sedan njuta av i din golvvärme, dina element eller i en härlig varm dusch.

Våra pumpar spänner över effekter mellan - 5kW. Den energi som används är gratis, miljövänlig och hjälper till att minska utsläppen av CO₂. Varvtalsstyrda värmepumpar och värmepumpar med start- och stoppfunktion.


Lätt att ansluta till befintliga värmesystem eller till en tekniktank. Jämför priser och läs recensioner på Värmepumpar. Hydrobox som kan kopplas till exempelvis befintlig ackumulatortank, vedpanna etc.


Monoblock, en värmepump utan innedel som kopplas direkt på vattenburna system via utedelen. Vilken luft vatten värmepump ska man välja?

Frågorna är många inför valet. Här hittar du bra tips och värt att veta om luft vatten värmepumpar innan du ska välja och köpa. Läs om fördelar och nackdelar med luft vatten värmepump. Panasonics Luft - vatten värmepumpar är väldigt effektiva och miljövänliga. Gör stora besparingar redan idag.


Läs mer om våra Luft - vatten värmepumpar här! Kräver varken stor tomtyta eller berggrund under huset. Med vår energieffektiva, moderna konstruktion når besparingen nästan . För att få jämförbara resultat har vi fokuserat på pris, effekt och besparingar för luft vatten värmepumparna.


Efterfråga offert för prisförslag på luft - vatten ! Investeringskostnaden är lite högre än för en lvissa andra värmepumpar , men då även besparingen är det kommer investeringen återbetala sig inom några år. Brett utbud av luft - vatten värmepumpar i vår webbshop. Bra priser från kända tillverkare. Uppvärmning av både luft och tappvarmvatten. Hej Vi har nyss installerat en luft vatten värme pump som värmer en acktank som är uppdelad på 200Liter för uppvärmning och 3liter för.


Daikin Altherma luft - vatten värmepumpar använder luft-till-vatten värmepumpsteknik för att energieffektivt värrma, kyla och producera tappvarmvatten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg