torsdag 9 april 2015

Reservdelar lvi element

Leveransadressen är samma som faktureringsadressen. Feb Nu kan du snabbt och enkelt beställa reservdelar direkt på LVIs hemsida. Gå in på beställningssidan och gör en order på reservdelar till element ! Du hittar såklart även radiatorer och mycket annat hos oss också.


Sep LVI lämnar års garanti på sina termostater, och de finns att få som reservdelar länge efter det.

Nu när det börjar bli dags att slå på värmen upptäckte jag att ett element inte blev varmt. Går det att byta termostaten på dessa element , eller är det bara att köpa ett nytt som ser någorlunda likadant ut? Termostat reservdelar post Nov Byta termostat? Tekniken i radiatorerna från LVI grundas på principen om värmeledning, som går ut på att värma upp en vätska som. LVI arbetar aktivt mot miljöförstöring och har ett miljöperspektiv i såväl tillverkningsprocess som återvinning och . Heta ytor, bränd lukt och torr och obehaglig luft?


Då är det förmodligen hög tid att byta ut dina gamla slitna element mot nya. Under de senaste åren har det hänt en hel del med radiatorutvecklingen i landet.

Dagens elradiatorer är enkla att installera och kräver egentligen inte någon skötsel. Den vegetabiliska olja som leder värmen i många av våra radiatorer är resultatet av års forskning och utveckling. Oljan är specialkomponerad och patenterad och tål extrema temperaturer utan att dess egenskaper försämras.


LVI kan därför garantera att oljan håller under hela produktens livslängd utan att behöva bytas . Tillbehör och reservdelar. Fläktar och vent från PAX och LVI Smarta hem och övervakning. Allt inom elmaterial och installation. Webförsäljning till hela norden. Egen komplett serviceverkstad.


Fackkunskap och professionella råd. Specialisering ger kunskap om sortimentet. I butiken finner du förutom vår specialinriktning . Not: LVI :s serie MEC, har en finess som medger justering av nattsänkningen mellan -15o C via externt tidur eller liknande. Medger bortasänkningar i ex.


Tyvärr har det börjat dyka upp lågprispaneler med elektronisk termostat, som lätt får en som kund att tro på det omöjliga. Som allti får man vad man .

Varumärket Nobö har sedan flera decennier tillbaka varit tongivande på områdetvärmekomfort och miljövänliga, energisnåla styrsystem. Både Orion styrsystem och de värmealstrande glaspanelerna Nobö Safir är produkter som rönt stora framgångar, särskilt på den nordiska marknaden. Apr Modell, El-nummer, Höjd mm, Bredd mm, Beskrivning, Ca pris exkl moms, Ca pris inkl moms.


LVI är ett företag som drivs . Handla LVI Yali comfort element med totalt års garanti. Snabba leveranser inom hela landet! Nya LVI Yali Digital element , radiator.


Helt nytt element med Wifi och smart termostat. Med mer än års erfarenhet i värmebranschen, är LVI idag Sveriges ledande tillverkare av oljefyllda el- element. Element i snygg design och bra termostater. Vid fabriken i Järpås utanför Lidköping i Västergötland förvandlas högklassig svensk stålplåt till energisnåla och robusta element , utvecklade för vårt nordiska vinterklimat.


Låg strålning mot golvet hindrar uttorkning och missfärgning. Kontaktinformation Rettig Sweden AB . Kontrollenhet placerad lätt tillgänglig på gaveln för enkel hantering och god översikt. Tystgående fläkt med separat strömbrytare.


Treläges effektreglering och steglös termostat. Panelradiator oljefylld .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg