tisdag 28 april 2015

Pellets vida

Högklassig och torr pellets med högt energivärde, minimalt med aska, från svensk skogsråvara. Denna pellets är mycket skonsam mot din brännare. Skonsam mot din brännare. Vi tar tillvara på varje flisa!


Biprodukter blir energiflis, cellulosaflis, pellets och stallströ.

Askan som blir kvar efter förbränning tas tillvara och återförs som gödning till skogen. Det tillverkas nästan uteslutande av restprodukter från Vidas. Vi kan även erbjuda hemleverans, hör av dig med din förfrågan! Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige.


Scandbios pallar levereras med ett kraftigt plasthölje runt säckarna. Ströpellets är en vinnande lösning för alla hästägare. Inte nog med att pellets kostar mindre än alternativen- det ger dig också mindre arbete i stallet och mer tid till din häst.


Med ströpellets får du en ljus bädd som doftar gott och som håller sig fräsch länge.

Att mocka boxen blir lättare. Kom till en av våra lågprisbyggmarknader - Alltid äkta lågpris. Enligt produktionschef Kjell Sköld klarar de leveransen just nu, men inte länge till. Flera av konkurrenterna har fått ställa in transporter för att de inte har någon pellets kvar, säger han.


Vida Energi i Hok i Vaggeryds kommun medger att de har problem. Fortsätter kylan efter påsk kommer det att bli . Yelp är ett roligt och enkelt sätt att hitta, rekommendera, och prata om vad som är riktigt bra och mindre bra i och runt om Hok. Pellets för omg leverans, Vida 8mm. Här kan du läsa mer om vår pellets. Under öppet hus på Sannersby Gård genomfördes en dragning av de lyckliga vinnarna av ved och pellets.


SAMMANSTÄLLNING AV ENERGIMYNDIGHETENS TEST AV PELLETS. Energimyndighetens Testlab har i två omgångar testat pellets för uppvärmning. Alla de testade pelletsfabrikaten håller generellt en hög och jämn kvalitet. Testet omfattar de egenskaper som påverkar förbränningen. Leveres på palle: poser á kg.


Træpiller fra det store svenske savværksfirma VIDA. Vida er svenske træpiller med høj energi værdi, minimal aske og lav pris.

Antes de adentrarnos al mundo de los pellets , primero tenemos que irnos hacia los inicios de la energía renovable más vieja, que es la Biomasa. La biomasa se encuentra desde que los primeros humanos existieron y descubrieron el fuego. VIDA Y MILAGROS DEL LOS PELLETS.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg