fredag 24 april 2015

Badtunna gasol

En gasoleldad badtunna tillverkad i värmebehandlad furu som inte rör sig eller spricker. Effektiv och snabb uppvärmning med termostatstyrd kW gasolkamin,. Gasolkamin för uppvärmning av bl. För dig som vill bada lite mer regelbundet och behålla vattnet i din badtunna under fler ba rekommenderar vi eluppvärmning. Enkel montering och lätt att använda.


En medelstor badtunna för 4-personer rymmer 1-kubikmeter vatten.

Varje kubikmeter vatten väger cirka ett ton. Dessutom tillkommer vikten av badgäster samt själva tunnan, så underlaget bör vara plant, hårt och tåligt. Materialets egenskaper påverkar komforten. Till skillnad från andra badtunnor har vi inkluderat all livsviktig standardutrustning i priset.


Med badtunnan medföljer lock, dryckeshållare, bänk för sex personer och en 25kWs kamin. Vekas badtunna har blivit en av våra populäraste produkter, vilket återspeglas i kundrecensionerna. Välj elektrisk uppvärmning eller snabb uppvärmning med vår monsterkamin, för den som vill ha bästa komfort kan vi även erbjuda kombinerade el och ved paket. Badtunnan är till hundra procent .

Vi har dom senaste åren testat olika värmare för att se vilken som är bäst! W Spavärmare, vi har testat många! Vilken säkring behöver jag?


W = 16amp 220V (drar 1 amp ). Hur får man en bra isolerad tunna? Portabel badtunna - äntligen i Sverige! Succén från mässor och marknader.


Vår portabla badtunna rymmer tre-fyra vuxna och värms med ved eller gasol. Handen på hjärtat: Finns det något härligare än en varma bad och öppen eld? Det är i så fall inte mycket . Vrid på gasen och starta värmaren sen. För att värma upp badtunnan till grader går det åt ca 4-kg gasol beroendes på starttemperatur.


Medföljande utrustning - Plastinsats i hygienisk . Med en badtunna kan du förlänga sommarens badsäsong så länge du vill. En smidig kamin på utsidan värmer vattnet även und. Anslut ett glas- eller sandfilter . Min tanke är i princip ett stående rör med t. Eftersom det är gasol kan man kanske också slippa en lång skorsten för .

Alltså om man har en vedeldad variant, istället för att köra med sådant är det ju bara brassa på med gasol. Det borde vara billigare än att driva med el, fast jag vet ju inte vad gasol kostar och hur mycket man behöver använda, och vad det sedan kostar totalt per säsong eller hur ofta man kör jämfört med el. Yttre panel i värmebehandlad furu som inte spricker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg