tisdag 14 april 2015

Erikshjälpen åkarp

Välkommen till vår fina butik och kafé! Vi säljer det mesta inom second han hemtextil, husgerå elartiklar, tavlor, leksaker, möbler med mera. Vi tar tacksamt emot era varor. Ring oss så hämtar vi gärna det du vill skänka.


Butiken drivs i samarbete med Arlövs Biståndscenter (Hyllieparkskyrkan närst.) . Erikshjälpen Second Hand.

Röda dagar har vi alltid stängt. Handla prisvärt och miljövänligt. Du kan hitta det mesta i vår butik till priser som gör det möjligt att fynda. Stort sortiment - bra saker billigt! Vi verkar för att barn och familjer ges förutsättningar att genom egen drivkraft utvecklas under goda levnadsvillkor.


Sveriges största söktjänst för öppettider. Karta och vägbeskrivning. Här hittar du alla secondhand-butiker nära Åkarp, Malmö. Fler än secondhand-butiker.

Se betyg, recensioner och bilder. Lundavägen (2meter bort). Antikt-Vintage-Secondhand. Tegelvägen (7meter bort). Hela överskottet går till sociala och . Vi har det mesta - allt från kläder, böcker och möbler till tavlor, leksaker och nyttoprylar.


När jag började här för år sedan var jag det ende som var fast anställd. Andra vintagebutiker i närheten. Yelp är ett roligt och enkelt sätt att hitta, rekommendera, och prata om vad som är riktigt bra och mindre bra i och runt om Åkarp.


Stipendiaterna är genom sitt ledarskap och engagemang med och ger liv åt barns drömmar. En stor grupp volontärer ställer upp, inte minst på lördagarna, för att stötta verksamheten. Inga framtida tider eller datum är inlagda för denna loppis.


Kontaktinformation för loppisen. Loppisen har ingen hemsida. Information om loppisen: . Helsingborgs Dagbla och den drabbar mig. Boken har sin då unga författare på baksidan (valpaktig är ett passande adjektiv) och enligt signaturen på. Lådor för små och stora typer.


Finns i butiken i morgon mellan kl och 15.

Bli volontär på erikshjälpen Malmö och Åkarp ! Här jobbar vi tillsammans för att ge liv åt barns drömmar. Floraförklädet i vaxduk fick följa med hem, likaså tallrikarna längst ned. Vi köpte även en minifåtölj i trä och mörkgrön sammet som passar utmärkt i köket där karln får .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg