fredag 24 april 2015

Dovre spis

Välkommen in – vi hjälper dig vid köp och installation av Dovre kamin! Passar lika bra i elementspisar som i öppna spisar. Välj mellan ett, två eller tre glas. Vi kan brasvärme och kaminer.


Scandinavisk Spismiljö har funnits i mer än år och har ett brett utbud av både öppna spisar och braskaminer.

Dovre har en lång erfarenhet av att tillverka spisinsatser och braskassetter i gjutjärn. Om du installerar en Dovre insats i din öppna spis förvandlar du den till en högeffektiv värmekälla. Vi säljer och monterar gjutjärnsspisar, kaminer, spiskassetter, murspisar, nya kakelugnar och skorstenar av kända varumärken. Renovering av spisar, kaminer.


Dessa insatser fungerar lika bra för montering i befintliga öppna spisar som att användas för frimurning. Vi har även färdiga murspisar med Dovre insatser. Se mer om detta under murspisar.

Här nedan hittar du alla Dovre Visa . Kalla vintrar i norr var grogrunden för Dovre kaminer. Numera sker tillverkningen i Belgien, men utformningen präglas av nordlig tradition. Kaminer från Dovre ger behaglig temperatur, hög effektivitet och bästa möjliga förbränning. Utöver den otroliga funktionen är kaminen en underbar möbel som sätter . Denna insats är perfekt för frimurning för dig som vill ha en rejäl eldstad med mycket eldupplevelse.


Den går att få i flera utföranden, även med en elegant hisslucka. Du kan även få insatsen med eller utan konvektionsbox. Detta är också insatsen för dig som har en stor öppen spis där du vill behålla den stora eldstaden men . En kassett eller insats kan med fördel användas för frimurning, dvs. Här finns inga andra begränsningar än fantasin.


En snygg skapelse med putsad yta, några fack för vedförvaring. De mindre spiskassetterna passar bra för din öppna spis , medan de större kamininsatserna passar dig som vill mura en helt egen eldstad. Hos oss på Kaminbutiken hittar du insatser och kassetter från Contura, Dovre , Lotus och Skandinavisk spismiljö.


Det är enkelt att använda dig av både spiskassett så väl som en . Kaminer, öppna spisar, braskaminer, kakelugnar och skorstenar i Göteborg från Contura, Jötul, Spartherm, Dovre och Keddy med flera - Brashuset AB.

Vi har tänkt montera in en kassett i vår öppna spis i stugan. Första tänkte vi knacka ner hela skiten och sätta in en Tulikivi eller nått.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg