torsdag 16 april 2015

Erikshjälpen säffle

Välkommen att besöka vår fina butik! Butiken drivs i samarbete med Pingstförsamlingen i Säffle. Erikshjälpen Second Hand Kvarnhjulet Säffle.


Second hand men möbler, tavlor, lampor, husgerå kläder, skor, leksaker, m. Här finns också ett café.

Karta och vägbeskrivning Öppet idag Stängt . Se kontaktuppgifter, adress, karta, vägbeskrivning, telefonnummer, m. Sveriges största söktjänst för öppettider. Tio år senare flyttades verksamheten till Västra Storgatan. Nu är det dags att flytta ännu en gång.


Branscher: Begagnatförsäljning, bytesaffärer,. Branden förstörde allt och arbete pågår att få fram andra lokaler.

I Filipstad finns andra second hand men alla behövs och har också lite olika inriktning. Vi samarbetar, säger Gunilla Eriksson på Röda Korsets second . Lördagen den andra juni delades Eriksstipendiet ut till Gundula Forsaeus. Till vår butik i Säffle , söker vi en: Biträdande Butikschef Om jobbet.


Som biträdande butikschef är du underställd butikschefen och tillsammans med butikschefen har du övergripande ansvar för . Sävsjö: Carina Handberg . Två rapporter om samma händelse, nästan identiska…dock en liten skillnad. Vi syns ofta på stan och vi gör regelbundna hembesök. Besök oss gärna på måndagar då vi har våra LP-möten 18.


Under några timmar i Säffle hann jag höra talas mycket gott om Hikmat. Därför kan jag verkligen rekommendera hans pizzeria! Hikmat har också en kusin som har frisörsalong på samma gata som Bakfickan. Där passade jag på att bli sommarklippt.


Nedan en bild på Hikmat med sonen Delzar. TALSSVECKA PÅ ERIKSHJÄLPEN.

SPF Seniorerna Säfflebygden. Socialchefen har informerat om äldrevården i Säffle. Musikskolans lärarorkester har underhållit liksom Charlies . En bild med lite gott och blandat. När den köptes var den brun med något illgrönt tyg på sitsen, som ni ser på andra bilden. Så jag målade och klädde om i brunt skinn ✨ Sedan kan ni se hur vi har använt krattor som glashängare på väggen, fiffigt va?


Finns i kategorierna: okategoriserat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg