måndag 13 april 2015

Ftx system ventilation

Det är ett fläktstyrt till- och frånluftssystem med värmeåtervinning. FTX- ventilation fristående från värmesystemet. FTX-aggregatet har, i likhet med en frånluftvärmepump, en värmeväxlare som återvinner värmen i frånluften. Dock så kräver systemet fläktar vilket gör den mindre effektiv än ett frånluftssystem utan värmeåtervinning. I en villa krävs ett bra system för ventilation.


Vårt FTX system finns komplett med aggregat till bra pris och hög kvalitet.

Beställ ditt FTX system här! Flexit är den enda av de etablerade leverantörerna som har års garanti på bostadsaggregat. FTX - ventilation i ett hus. Flexit har en väl utbyggd serviceorganisation för . Systemet är effektivt, inte bara vad gäller uppvärmning. Det ger också behagligt varm tilluft som är renad från partiklar och pollen.


Problemet med obalans är att värmen inte kan kontrolleras fullt ut. Värme och ventilation hänger tätt samman och beror mer av varandra än många tror. Samma mängd luft skickas med precision in i huset som den mängd som skickas ut.

Full kontroll med andra . En ventilationsguide till dig som bor i villa och vill veta vilka system som finns och vad som kan vara lämpligt att välja för framtiden. Testlab har testat åtta modeller av FTX-aggregat. Mest energi går att spara in norra Sverige. Det tar hand om frånluften och omvandlar denna till värmeenergi.


Sedan passerar den avluftsfläkten och blåses ut som frånluft. Samtidigt blåses frisk luft in i . Förkortningen FTX står för från- och tilluftssystem med värmeväxlare. Värmeåtervinningsaggregat med till- och frånluft säkerställer inte bara luftväxlingen i bostaden.


Med effektiva fläktar och värmeväxlare med hög verkningsgrad har man god luftkvalitet till låg kostnad. Samtliga Systemairs aggregat har den senaste tekniken som t . Hos oss på Bygghemma hittar du billig FTX ventilation. Här hos oss kan du välja mellan många riktigt bra och billiga system. FTX Gruppen projekterar och säljer marknadens effektivaste och energisnålaste FTX system. Begär en kostnadsfri offert på vår hemsida.


Miljonprogrammets bostadshus har ofta otillräcklig ventilation och hög energianvändning. Kontorslokaler och många nya flerbostadhus har idag ventilationssystem med både från- och tilluft och värmeåtervinning, så kallat FTX, som garanterar en god inomhusmiljö. Nya lösningar gör det billigare och enklare att installera FTX även i befintliga bostäder.


FTX ventilationVi utför nyinstallation samt konvertering av befintlig ventilation , till FTX system i småhus.

Välj ventilation och minska energianvändningen. Ftx - system - ventilation , luftbehandling, ovk, ventilation, energioptimering, kyla, kylanläggningar, panasonic, sverigepumpen - företag, adresser, telefonnummer. Ett nytt system visar att det kan göras enklare enligt en färsk studie.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg