fredag 24 april 2015

Daikin origo

RING ELLER MAILA FÖR PRIS INSTALLERAT OCH KLART! Frontpanelen är slät och lätt att rengöra. Kylmedlet som används i luftkonditioneraren är oskadligt.


Läckor ska inte kunna uppkomma, men om kylmedel av någon anledning ändå läcker ut i rummet bör du se till att det inte kommer i kontakt med någon öppen låga. Tack vare utblås i över- och underkant får du jämn värme i huset och varmt golv på köpet!

Tack vare den avancerade lösningen på fläkthjulet ger maskinen ett högt flöde med en minimal ljudnivå. Värmepumpen upplevs i det närmaste ljudlös vid normaldrift. Med Origo Xkommer du inte märka av din luftvärmepump men du. Origo gör ett stort jobb för ditt inneklimat.


Med X-konceptet har Origo blivit ordentligt upptrimmad med högre effekter och bättre värmekapacitet vid väldigt kallt väder. Med inbyggd rörelsesensor och dubbla luftutblås ger Origo hög komfort, tystare gång och billig uppvärmningskostnad. DISKRET OCH TYST VÄRMEPUMP SOM GER KÄNSLAN AV VARMA GOLV.


Byt ut ett av dina elelement och värm hela huset, den lågt placerade inomhusdelen ger en optimal värmespridning från golv till tak.

Inom- utomhusdelar som är smått . Daikin hittar ni här hos Klimathuset. Origo X En golvmodell av som kommer i två effektstorlekar. Modellen X är på kW och X är på kW.


En mycket fin maskin som kan ställas med blåsriktning både uppåt och utefter golvet samtidigt eller enbart uppåt. Om man söker den absolut tystasde inomhusenheten så är den här i särklass. Dubbla utblås ger effektiv värme och varma golv. Luftvärmepumpen Origo X placeras lågt på en vägg den kan t. Den stora fördelen är att nu behövs inte längre någon strömslukande värmekabel för avisning. Det betyder också att det inte behövs någon extra jordfelsbrytare för värmepumpen.


Vi på Svensk Kylteknik gör service och installation av luftvärmepumpar. Av oss får du alltid ett komplett pris där våra certifierade montörer sköter installationen. Installera en luftvärmepump idag och minska din energikostnad. Kom ihåg att regelbunden service och . Vårt mål är att lista alla erbjudanden som finns på marknaden. Visa begagnade produkter och demoprodukter.


Expert på inomhusklimat och värmepumpar.

Fri frakt och inga dolda avg. Förutsatt att man leva med utseendet och att den är lit större, så kan jag verkligen rekommendera den. Jag upplever den som tyst, golven blir varma och utedelen är också . Låg ljudnivå och lågt luftflöde.


Valfri temperatur – steglös underhållsvärme mellan och °C. Kan placeras helt eller delvis infälld i en vägg utan .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg