fredag 17 april 2015

Lvi termostat reservdel

Leveransadressen är samma som faktureringsadressen. Nu kan du snabbt och enkelt beställa reservdelar till element direkt på LVIs hemsida. Gå in på beställningssidan här och gör en order på de reservdelar du behöver.


Reservdelar kan beställas för både nuvarande . TILLBEHÖR OCH RESERVDELAR.

Tekniken i radiatorerna från LVI grundas på principen om värmeledning, som går ut på att värma upp en vätska som. Du hittar såklart även radiatorer och mycket annat hos oss också. LVI lämnar års garanti på sina termostater, och de finns att få som reservdelar länge efter det. Om du har en trasig element termostat till Yali, MEB eller MEC från LVI är chansen god att du kan byta ut den.


Kontakta en av våra återförsäljare eller din lokala elektriker för hjälp med att välja rätt termostat och . Nu när det börjar bli dags att slå på värmen upptäckte jag att ett element inte blev varmt. Det är ett LVI MEB 50 400v.

Termostat elvärmegolv trasig, ersätta med vad? Välkommen till PriceRunner! LVI har under snart ett sekel stått i frontlinjen inom elbranschen och har utvecklat ett brett sortiment uppvärmningslösningar som erbjuder det allra bästa inom eluppvärmning – elegans, överlägsen komfort, hög kvalitet och obegränsade valmöjligheter.


LVI är välkänt för sina elradiatorer fyllda med . Normaltempererat element med elektronisk termostat. Väggkonsoler samt väggdosa för elanslutning ingår. Sköljtätt utförande, innebär att elementet även är godkänt för montage i våtutrymmen. Yali Comfort oljefyllda element. Prisvärda element från marknadsledande LVI.


Elektronisk termostat med enkelt vred. Lätta inställningar och års garanti på elementhuset och års garanti på elektroniken. Beställ reservdelar till Electrolux Wascator mm här.


Originalreservdelar till samtliga Electrolux reservdelar. LVI lämnar års garanti på sina termostater, och de finns att få som reservdelar länge efter det. LVI är marknadsledande inom radiatorer, element, handdukstorkar, dekorativa radiatorer och golvärme.

Går det att byta termostaten på dessa element, eller är det bara att köpa ett nytt som. För att säkerställa att du får en kaffebryggare som levererar gott kaffe och håller i många år framöver rekommenderar vi att du använder original reservdelar. Här finner du BAUHAUS sortiment av oljefyllda element.


Du kan enkelt sitta hemma och beställa från vår webshop. Samankaltaiset mallit ja tuotteet. Elementen finns med elektroniska termostat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg