fredag 24 april 2015

Varvtalsstyrning fläkt

Vi erbjuder även tillbehör för styrning av kanalfläktarna såsom tyristor och transformator. Köp varvtalsstyrning online. Soliduct Ventilation- när pris är lika viktigt som kvalité. Alla kanalfläktar kan varvtalsstyras med vår tyristor (OBS ej EC- fläktar ). Flera motorer kan parallellkopplas så länge den sammanlagda strömmen inte överstiger märkströmmen.


Försedd med finsäkring och inbyggt termoskydd.

Ladda ner produktens datablad för mer information. Tjocklek mm Bredd meter Längd meter. Idag fick jag paket, innehållande bland annat tre kanalfläktar till ett ventilationsystem som jag planerar att bygga. Dessa fläktar skulle jag vilja varvtalsstyra beroende på vilket behov det finns av ventilation. Här någonstans börjar förvirringen.


Så fort man vill kunna reglera hastigheten på en växelströmsmotor behövs en frekvensomriktare. Det kan innebära stora energiförluster om vi bara vill köra en fläkt med t. Utan frekvensomformare så måste fläkten strypas på .

Fläktar skapar strömning hos gasformiga medium och används för många olika ändamål. De är vanligt förekommande i ventilationssystem, vid kylning av lokaler och processer, samt vid transport av rökgaser och processgaser. Fläktar används också i eldstäder för tillförsel av luft och utsugning av förbränningsgaser och i . Systemair varvtalsstyrning , tyristor, regulator som används för att styra och sänka varvtalet på flä. Varvtalsreglering av kanalfläkt.


Vill kunna reglera varvtalet på några stora 230V papst fläktar. Den kompakta konstruktionen sparar utrymme i slutprodukten. EC-fläktarna finns för anslutning till enfas, trefas eller DC-spänning.


De har samma prestanda över ett brett spänningsområde och vid eller Hz. Denna kon- struktion kan kombineras med varvtalsstyrning. Denna lösning bör ej kombineras med varvtalsstyrning. Skovlar som kan regleras under drift.


Det är även möjligt att utnyttja motorer med tvåhastighetsdrift. Vi förbehåller oss rätt till ändringar utan föregående meddelande. Enfasmotor med varvtalsstyrning avsedd för direktdrift.


Fläktstyrning blir allt mer vanligt i olika kyl och luftkonditioneringsaggregat med fördelen av minskad ljudnivå och stabil kondenseringstemperatur, vid olika klimatförhållanden. Danfoss Saginomiya har två serier av.

Idealiskt vore om man kunde .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg