fredag 17 april 2015

Luft luft värme

Via en tyst och effektiv fläkt sprids den sedan i ditt hus. Möjligheterna att spara pengar är stora, men det är viktigt att du väljer en värmepump som är anpassad för det nordiska klimatet och. Rekordbrett sortiment av effektiva luft -luftvärmepumpar till lägre pris. Köp din luft -luftvärmepump hos Nordens största leverantör.


Underhållsvärme passar i exempelvis fritidshus och garage, som behöver skyddas mot frys- och fuktskador, men inte måste ha full värme. Detta leder på sikt till att utedelen kontinuerligt kommer att bygga på is, och en värmepump med en utedel som är full av is ger ingen värme.

Använd gärna funktionen för underhållsvärme, men kontrollera innan du åker att din primära värmekälla är på. En luft -luftvärmepump är ett komplement till annan uppvärmning. De skiljer sig åt på ett par punkter.


Genom kompressorteknik utvinner man den lilla mängd värme som finns i luften under årets kallare månader och sprider den sedan inomhus med hjälp av en fläkt. Det kompakta måttet på innedelen gör den lättplacera exempelvis över en entrédörr. HERO är värmepumpen som dominerar värme och kyla. Denna värmepump är här för att styra över ditt hems komfort efter dina behov.


Med superegenskaper som I SEE Sensor, Night Mode och WiFi är Hero vardagshjälten du behöver.

Den här typen av värmepump ger inte något varmvatten, men innebär ändå stor besparing jämfört med vanliga elradiatorer. Du slipper dessutom grävarbeten och borrhål. Passar lika bra i villan som i . Utomhusdelen är extra rostskyddad och utrustad med värmeslinga samt behovsstyrd avfrostning, vilket gör luftvärmepumpen till ett bra val i nordiskt klimat.


För många kan det faktiskt vara lönsamt att konvertera elvärme till ett vattenburet system. Eftersom luft -luftvärmepumpen använder sig av utomhusluft kan verkningsgraden variera med utetemperaturen. Sjunker temperaturen ger värmepumpen mindre värme till . Värm och kyl energieffektivt.


En luftvärmepump där en inomhusdel sprider värmen med en fläkt kallas för . Du som har direktverkande el kan sänka dina värmekostnader med upp till procent. Den är avsedd för den svenska normalvillan. IVT Nordic Inverter PR-N.


Skillnaden ligger i varifrån luften hämtas och hur den sprids i huset. Luftvärme tar tillvara på en resurs som annars går till spillo. Nackdelen är att luftvärmen i regel inte klarar all uppvärmning på egen . En luft vatten värmepump är en värmepump som växlar upp värme från luft till vatten.


Den passar som uppvärmningskälla i hus med vattenburet värmesystem och har med åren kommit att bli ett hett alternativ till bland annat bergvärmeanläggningar.

Som uppvärmningskälla betraktat är den också ypperlig till framför allt . Värmepumpen ger dig även ett bättre inomhusklimat, luftkonditionering och luftfiltrering. Vi är återförsäljare av både Thermia Aura och Mitsubishi Qheat från Canvac.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg