torsdag 23 april 2015

Skorsten vänersborg

Du köper NSPs kaminer, skorstenar och tillbehör i utvalda kaminbutiker, hos installatörer och byggvaruhus. Se till att du verkligen får produkter från NSP – för säkerhets skull. Kontakta oss på KLKAMINER.


Företaget finns i Örebro, men välkomnar kunder från Vänersborg. Välkommen till Erikssons Kakelugnsmakeri AB.

Vi monterar och säljer braskaminer, kakelugnar, murspisar, öppnaspisar, täljstenskaminer, blockskorstenar och stålskorstenar mm. Vi utför reparationer av skorstenar med syrafasta insatsrör eller glidgjutning med bruk. Vi inspekterar skorstenar och eldstäder med . Braskaminer, insatskaminer, murspisar, installation av kaminer i Vänersborg. Vi vill fortsätta leverera kompletta kamin och skorstens montage samt skorstens renoveringar i Trestad.


Bor du i Vänersborg , Trollhättan eller i Uddevalla med omnejd och har frågor eller behöver hjälp med kamin eller skorsten så är du varmt välkommen att kontakta oss. Tillbaka Skriv ut rapport . Välj uppvärmningsmetod efter dina behov och förutsättningar.

Vi är med dig genom alla le från val av uppvärmningsmetod till skorsten och installation. Vårt stora nätverk av partners gör att du kan handla våra produkter över hela landet. NSP har en lång tradition av att tillverka verktyg och produkter för proffsen, något som vi också vill kunna erbjuda privatkonsumenten. Välj mellan färgerna svart och grå för att komplettera din kamin på snyggaste sätt!


Samtliga produkter i denna kategori leveraras av Nordiska skorstensprodukter, alla deras skorstenar uppfyller ställda säkerhets- och produktkrav och de testas kontinuerligt i NSPs laboratorium i Vänersborg. Vi säljer produkter från NSP i Vänersborg – Vi har valt just dem för att det är ett företag som är unikt vad gäller säkerhet vid eldning, ett företag som anser att varje brand från en eldstad är en för många. Vi finns till hands oavsett vad du . Utför tjänster som skorstensrenovering, renovera skorsten , glidgjutning och insatsrör. I veckan har Bengt varit i Vänersborg och gjort en inplåtning på en skorsten som var lite speciell.


Kunden hade från början installerat en murspis som vid besiktning blev underkänd på grund av att skorstenen var för låg. Detta löste man genom att förlänga skorstenen med ett långt stålrör. Om du står inför ett husbygge eller en renovering, kan det vara bra att fundera över vilken typ av skorsten som passar bäst för just ditt hus. Skorstenshantverkare med gedigen kunskap. Det finns åtgärder som inte kräver bygglov men där du istället ska göra en anmälan.


En anmälan ska vara skriftlig och skickas till byggnadsnämnden. Tekniskt samråd kan behövas . Boende fick fly när skorsten började brinna.

Vänersborg Räddningstjänsten har larmats till en villa på Blåsut där husägaren upptäckt en brand. Uppdaterad för months ago. Larmet kom in till räddningstjänsten vid niotiden på söndagen. Det var i en villa på Blåsut som det börjat . Vänersborg Prick klockan två i går eftermiddag sprängdes ångcentralens skorsten på bruket i Vargön.


Många hade samlats i området runtomkring för att se skorstenen falla. Jag vill se hur det slutar, säger Sture Åman som jobbade år på bruket. Det är ett tragiskt slut, väldigt tragiskt. Sotning har förekommit i Sverige nästan lika länge som vi har använt eldstäder för uppvärmning och matlagning.


En stor del av alla bränder i bostäder är relaterade till eldstäder och skorstenar. Vid sotning tas brandfarliga beläggningar bort för att minska risken för brand. Brandskyddskontrollen ska upptäcka fel och brister i . Se kontaktuppgifter, adress, karta, vägbeskrivning, telefonnummer, öppettider, m. Raff-fackla, FCC-fackla och GOP-fackla sammanslagna till en punkt vilken är vid raff-facklan). En kvinna satt fast i flera timmar i en skorsten i Södertälje.


Efter en dryg timmes räddningsarbete kunde hon dras upp med hjälp av en repanordning. Gratis, snabbt och tryggt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg