måndag 20 april 2015

Avfuktare

Då kan det vara bra med en avfuktare. Den är också praktisk i husvagnar, husbilar och andra fordon när de t. Olika luftavfuktare är anpassade för olika typer av utrymmen, läs mer om respektive produkt för att hitta rätt. Vi har allt från automatiska kondensavfuktare till smidiga, enkla . Som ägare av hus och fastigheter ställs man vanligen inför faktum att naturlig avfuktning inte räcker till, d.

Då bör någon typ av avfuktare införskaffas och just vilken av de olika typerna man kan . Dock måste absorbenten dammas av eller tvättas regelbundet för att ytskiktet skall bibehålla sin fuktupptagande förmåga. Kondensationsavfuktare, i de flesta kommersiella varianter, innehåller bland annat en kompressor och en fläkt. Livslängden är i dessa fall 8-år.


Termiska avfuktare kan fås att hålla mycket länge då . Mer än år och över 400. Avfuktare förbättrar klimatet i hemmet och gör att tvätten torkar fortare.

Hög avfuktningskapacitet klarar större rumsytor och du bör välja en modell som matchar storleken på ytan den ska avfukta. Håll utkik efter om fjärrkontroll följer med och hur hög . Du köper Avfuktare hos Proffsmagasinet till bra pris och med snabb leverans. På K-rauta hittar du ett stort utbud av effektiva luftavfuktare för att motverka fuktproblem och dålig luft. Hos oss hittar du kraftfulla avfuktare från Woods. Jämför priser på luftavfuktare.


Välkommen till PriceRunner! Här hittar du energisnåla luftavfuktare. Dessutom kan luftavfuktaren hjäpa till att torka din tvätt snabbare eller se till att speglarna inte immar igen i badrummet.


Har du problem med fuktig luft inomhus? Lösningen kan vara att skaffa en luftavfuktare. Då allt fler villaägare byter ut sina oljepannor mot modernare uppvärmningsmetoder kan fukthalten i . Munters energisnåla avfuktare finns i en mängd olika varianter. Allt från små avfuktare till källare, förråd och arkiv, till luftbehandlingsenheter, industriavfuktare och stora klimatsystem.


Munters erbjuder även skräddarsydda avfuktare för alla applikationer inom processindustri där det finns stränga krav på reglering av fukt och . Placering i krypgrunder är svårast att kontrollera, säger Thomas Nilson, inspektör för marknadskontroll på Elsäkerhetsverket som begärt in information från aktuella importörer och återförsäljare av avfuktare.

Detta efter uppmärksamheten kring ett växande problem med avfuktare som orsakar bränder, . Luftavfuktare från Wilfa med ett smart luftflöde och solida hjul vilket gör den enkel att flytta runt vid behov. Hemelektronik och vitvaror på nätet och i butik. Snabba leveranser (och installationer i Helsingborgsområdet). Möjlighet till 3-års garanti på både vitvaror och hemelektronik tillsammans med Santander Consumer Bank. VEAB erbjuder elektriska kanalvämare kompletta med reglerutrustning.


Det finns olika sätt att avfukta en krypgrund. En avfuktare från Electrolux fungerar också som luftrenare tack vare inbyggda filter. Man kan ventilera ut fukten i kombination med uppvärmning. Ett annat alternativ är att använda en adsorptionsavfuktare.


Det tredje alternativet är att gjuta igen krypgrunden. När passar en avfuktare respektive ventilation och när ska du gjuta igen din krypgrund. Sänker luftfuktigheten för behagligare inomhusklimat. Med Jonisering för renare luft.


Våra avfuktare och krypgrundsavfuktare är marknadens effektivaste och energisnålaste avfuktare. Våra avfuktningsaggregat är avsedda för krypgrun torpargrun källare, vin torkrum, garage mm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg