fredag 10 april 2015

Luftrenare hemma

Tänkte kolla om det är någon som erfarenhet av luftrenare till hemmet. Har kikat en del, finns ju i väldigt olika prisintervaller. Eftersom det står ju att alla funkar kanon, men . För att få bättre inomhusluft kan du använda en luftavfuktare och en luftrenare. Luftavfuktaren avlägsnar luftfuktighet och därmed reducerar risken för svampväxt och röta hemma.


En luftrenare rensar effektivt luften från bakterier, virus och pollen för hälsosammare inomhusluft.

De nya små och effektiva luftrenarna suger in . Rök, damm, kvalster, pälsjursallergener och andra irriterande ämnen som inte så enkelt vädras ut kan ge upphov till problem. Med en eller flera luftrenare hemma kan inomhusluften filtreras och förbättras. Många astmatiker och allergiker vittnar om att vardagen kan bli lite enklare med hjälp av luftrenare.


Eller är det för torrt inne – eller för fuktigt? Var femte svensk är pollenallergiker. Ett sätt att minska problemen är att skaffa en luftrenare till sovrummet.


Men att köpa första bästa apparat är ingen bra idé, visar Testfaktas test. Förutom att det skiljer mycket i effektivitet mellan olika modeller visar testet att luftrenaren Viktor från Stadler Form släpper ut .

Först och främst ska man förstås se till att ha bra ventilation och försöka ta bort det som irriterar, men i vissa fall kan det även hjälpa att ha en luftrenare eller luftfuktare hemma. När man pratar om luftföroreningar tänker man oftast på fabriker och bilavgaser i utomhusmiljön, men i själva verket är det oftast i våra egna hem . Jag var hemma hos en tjej som hade luftrenare för sambon var allergisk, och jag upplevde verkligen luften som friskare hemma hos dem när apparaten gått några timmar. Den lät inte mycket heller.


Jag tänkte att den kunde vara bra för mig också som har astma. Vi tillbringar upp till procent av all tid inomhus, men den luften innehåller mängder av föroreningar. Det finns sätt att förbättra den, men en luftrenare är inte bästa lösningen.


Levande ljus med flackande lågor, matlagning och långa duschar, flyktiga ämnen från byggnads- och . Efter en hostning eller nysning kan vissa virus stanna kvar i luften i flera timmar. När ett virus har landat på en yta kan det överleva i ytterligare timmar. En luftrenare hemma gör att risken för smitta och spridning av influensa, förkylningar, kräksjuka etc mellan familjemedlemmar minskas betydligt.


Att luften dessutom renas . Med hjälp av en bra luftrenare förhindrar man på ett effektivt sätt att skadan förvärras och skapar tid för att hinna genomföra en mögelsanering. Luftrenare rensar bort skadliga kemikalier hemma och på företag så att människor slipper andas in dem. Information om luftrening. Vilka partiklar finns i vår inomhusluft?


På vilket sätt är de skadliga? Läs mer om hur luftrenare kan förbättra människors hälsa.

Vaknar du upp med täppt näsa och svullna ögon? Upplever du att du har luftföroreningar hemma och att din allergi blir värre? Oavsett om du lider av pollenallergi, astma eller någon annan allergi kan en luftrenare vara något för dig. Dålig luft hemma kan göra dig sjuk. Om ventilationen i ditt hem inte fungerar som den ska, . V dålig motorkonstruktion gjorde att den efter ett halvår väsnades FÖRDJÄVLIGT men samtidigt va den för hel för att kunna reklameras, den lät bokstavligt talat lika mycket som min grovdammsugare.


Citat: Vågar man lämna en luftrenare ensam hemma ? Philips Air Combi både renar inomluften och säkerhetsställer en optimal luftfuktighet i ditt hem. Luftrenare ser till att luften alltid är ren och fräsch i hemmet. Köp Philips luftrenare nu.


Välj luftrenare efter storlek på rummet, vilken reningsmetod du föredrar och om du behöver justerbar hastighet. Modeller med högt luftflöde renar mer på kortare tid. Till pollenallergiker rekommenderas luftrenare med HEPA- eller kolfilter.


Hobby, fritid och livsstil. En ren gissning skulle vara att det inte är någon fara. Och du hade kanske känt doften innan ohälsosamma nivåer uppnås. Mina ovan nämnda luftrenare bildar enligt tester inget eller mycket små .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg