tisdag 1 juli 2014

Ställdon pris

Pris för linjära ställdon med IP 4 rostfria. Duty: Ändläges begränsare insides . Elektriska ställdon till billigt pris. Det är produkter med ett hög klass kvalité av sig samt underbart funktionbara.


Du får garanti på hållbarheten vid köpet.

Köp Linjärt ställdon VDC. Mekanex har tre olika typer av ställdon : industriställdon, miniatyrställdon och elektriska cylindrar. ATL är ett linjärt ställdon , producerat av vår italienska leverantör Linearmech. Detta linjära ställdon går att få både med AC och DC-Motor. Med AC-Motorn kan du komma upp i. Mindre känslig matningsspänning.


Längre kablar eller mindre mm². Vi erbjuder ett komplett sortiment av ställdon med olika ställkrafter, fjäderåtergång och gångtider för reglering av styrventiler.

Vårt vanligaste ställdon Forta M8är marknadens mest flexibla ställdon , där du kan ändra gångriktning, styrsignal och gångtid. Forta klarar ventiler med slaglängd upp till mm, och upp till mm . Priser ställdon med IP 43;. Moms och frakt tillkommer ! Se invändig konstruktion här: . Det kompletta sortimentet av LINAK elektriska linjära ställdon och inbyggnadsställdon som är en del i en ställdonslösning i en mängd olika applikationer. ATEX klassning för explosiva miljöer som tillval.


Vid val av ställdon beaktar man kraftbehov, vilken slaglängd som krävs, hastighetsbehov och den miljö donet ska användas i. De flesta ställdon utrustas med interna gränslägesbrytare som stannar . Finns industrivarianter men de är olösliga i pris , jag behöver liksom hobbyvarianter. Jämför priser och läs recensioner på Övrig VVS. Välkommen till PriceRunner! Titta på sidan Fakta ställdon för priser och frakter.


Gå in på kontaktsidan och lägg en order eller ställ frågor, så kontaktar jag dig. Magnetic (skf) 7mm (finns i 5mm) Max. N Ändlägesbrytare inbyggt.

Typspecifika variationer med justerbar offset och omfång för styrsignal, lägesindikator, återföringspotentiometer och justerbara . Ställdon med roterande rörelse och fjäderretur.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg