torsdag 14 januari 2016

Energipolitik

Uafhængigheden vil øge den danske forsyningssikkerhe gøre den danske økonomi mere robust overfor svingende priser på olie og gas, og bidrage til at nedbringe . Klima- og energipolitikken er bygget op om tre grundpiller: forsyningssikkerhe konkurrencedygtighed og bæredygtighed. International energipolitik - før det blev internationalt. Engang var energipolitik mest et nationalt emne, og de enkelte landene håndterede uden nævneværdigt internationalt samarbejde deres energiforsyning. I dag er energipolitikken international, fordi energi for milliarder af dollars vandrer på kryds .

EU-landene bestemmer selv deres brug af forskellige energikilder. Nogle lande bruger atomkraft, andre bruger olie, . Energikommissionen efterlyser et markant skifte i dansk energipolitik , der både sikrer vækst og beskæftigelse. Formanden fortæller her hvorfor. VLAK har foreslået at nedsætte registreringsafgiften fra 1pct. Otto Brøns-Petersen betegner det som et fremskridt, men påpeger, at en teknisk baseret afgift er en dårlig idé.


Vores hidtidige energipolitik har f. Ved en ambitiøs klimapolitik sikrer vi et hjemmemarked for vores virksomheder, der giver dem et forspring i forhold til deres konkurrenter bl.

Vi har simpelthen ikke råd til at lade være. Venstre ønsker en energipolitik , der bygger på grøn realisme. Det betyder, at der skal være sammenhæng mellem målene i energipolitikken og de midler, vi har til rådighed. Det Konservative Folkeparti arbejder for: Et større ansvar for den verden og det klima, som vi efterlader til vores børn og børnebørn.


Danmark er og skal fortsat . Indsatsen uden for kvoteområdet skal have fokus på omstilling af energisystemet. ENERGIKOMMISSIONENS ANBEFALINGER TIL FREMTIDENS ENERGIPOLITIK. Dansk Folkeparti er tilfreds me at der er kommet mere fokus på energipolitikken på den politiske dagsorden.


Med energiaftalen er sat kurs mod en omstilling, hvor de fossile brændstoffer udfases og erstattes af vedvarende energi. Vi skal lave energipolitik på en ny måde. Det var budskabet fra finansminister Kristian Jensen på en konference torsdag. Lars Aagaard fra Dansk Energi er enig: Energiafgifter skal i fokus, så de hjælper den grønne omstilling på vej, og så skal alle huske på, at energipolitikken skal finansieres anderledes . MYTE 1: Regeringens energi-politik er sort som kul. Det er samme år, som regeringen vil udfase kul i elproduktionen.


Tyve år senere skal vi være helt uafhængige af fossile brændsler.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg