fredag 22 januari 2016

Kota bastu

Stor stenmängd garanterar skön bastustund. Kota erbjuder hållbar och ekonomisk värme i hus, sommarstugor och fritidshus för årtionden. Från det mångsidiga Kota -sortimentet hittar du bastuugnar, vattenvärmare, spisar och kaminer.


Genom att välja rätt material och genom noggrann produktion skapar vi bästa möjlig bastu - upplevelsen för dig! Välkommen till PriceRunner! Snabbt, enkelt och till ett bra pris.

Ett toppmodernt aggregat eller en traditionell vedeldad bastuugn? Bastuaggregat från Byggmax. Bygg bastu självVill du kunna bada bastu när och hur du vill ? Glasdörren låter dig njuta av den varma glöden vid bastun.


Vedeldad bastuugn för en bastu i storleken 8-kubikmeter. Stenmagasinet rymmer kg sten (ingår ej). Glaslucka som sprider lågornas sken i basturummet.


Stort stenmagasin garanterar effektiv badkastning.

Yttermantel av svartlackerad stålplåt. Vi har förnyat vår bastuugn Kota L som nu säljs i förbättrat utförande under namnet Kota Luosto. Förutom mycket bra hållbarhet och badkastningsegenskaper har den nya Kota Luosto bastuugnen ställbara fötter och en glaslucka av gjutjärn med ett kraftigt handtag. Kota är en 20-personers bastuavdelning , som ligger i omedelbar närhet av möteslokalen Tokka. Du kanske vill fortsätta efter mötet avslappnad kväll bastu och prenumerera på våra restauranger för avkopplande bastu.


Härligt fräsch och modern Kota är idealisk för små möten och umgås. I Kota finns konferensutrustning . Om bastuugnen ska stå i en bastu som inte värms upp kontinuerligt eller i en bastu byggd av timmerstockar, måste bastuns volym multipliceras med. Rekommenderad bastuvolym för Kota Pallas bastuugn är 8–m3. Om basturummet har oklädda tegel- eller betongväggar bör man vid val av bastuugn lägga till 8–mför varje kvadratmeter av sådan vägg och välja bastuugn efter den sammanlagda volymen.


Finska Kota monterade på styltor, utrustad för två vuxna och två barn (över år) med ett litet kök, ett rum öppet badrum med dusch, handfat och toalett, vardagsrum och matbord för personer. På terrassen, trädgårdsmöbler, bastu för personer och en kallvatten fat svalna. Priserna inkluderar städning.


Denna vedeldade bastun ger Dig riktigt behaglig värme och skön avkoppling. Passar utmärkt som familje bastu. Den fina vedeldade bastukaminen Kota Luosto VS har varmvattenbehållare (liter) och glaslucka.


Kan även får utan varmvattenbehållare, med ett snyggt stenmagasin istället, kaminen heter Kota Inari.

Väggskyddsplåt i enkel plåt av borstat kromat rostfritt stål för bastuugn och braskamin. Med väggskyddsplåt av enkel plåt kan skyddsavståndet mellan eldstaden och vägg av brännbart material minskas upp till procent. Kota on harjumaisemissa tunnelmallinen ja rauhallinen taukopaikka hengelle. Nokipannukahvit ja makkarapaisto onnistuvat myös.


Video by Wear a Hat Productions.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg