fredag 22 januari 2016

Lg värmepump problem

Ta hjälp av vår felsökning för att upptäcka varför din luft- luftvärmepump krånglar. Små enkla knep, för att hitta problemet. Skall installera VP i nybyggt fritidshus. Har fått offert från lokal installatör på LG och Panasonic pumpar. Frågan gäller den här pumpen : http://nordic.


Mina föräldrar har precis fått den installerad och ringde mig för de stod inte ut med ljudet från den. Låter som en bil står på tomgång utanför huset sa de. Jag åkte dit, och mycket riktigt så lät det. Utedelen vibrerar väldigt . Problem med luft- luftvärmepump. Tyvärr uppstår ibland problem med luft- luftvärmepumpar.


Av de problem som uppstår beror en stor del på felaktig installation, en stor del på felaktig användning och en ganska liten del på fel hos själva luft-luftvärmepumpen. Har precis flyttat till hus där det finns en luft- luftvärmepump av märket LG Artcool. Men när jag slår över den på värme så kommer en liten symbol fram på enheten som ser ut som en flinga med en vattendroppe under. Denna symbol försvinner automatiskt efter en stund och så startar den . Vid temperaturer under grader så börjar det bildas frost på värmepumpens utedel.


Då värmepumpen inte fungerar optimalt under under isiga förhållanden krävs det därför regelbunden avfrostning för att undvika att inte värmepumpens kapacitet blir för låg. Hur fungerar värmepumpens automatiska avfrostning? Värmepumpen avfrostar normalt själv utedelen . GreenMatch ger råd och information på hur du som bäst tar hand om din värmepump i kylan. Hur sker manuell avfrostning?


Läs mer hos oss på GreenMatch! Teknikmagasinet, Finland: Testade luftvärmepumpar från Mitsubishi, IVT, LG , Samsung, Toshiba, Panasonic, Ultimate och Fujitsu under 2010. Hjälpbibliotek Filmer .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg