onsdag 13 januari 2016

Terrassvärmare silverline

Jämför priser och läs recensioner på Trädgårdstillbehör. Välkommen till PriceRunner! Med fjärrkontroll och digital inställning av effektläge, oscillering och timer.


Lämpar sig upp till kvadratmeter. Ger en omgående dokumenterat effektiv direktvärme, med bara halva energiåtgången jämfört med andra typer av värmare. Så här blir du av med Katt, hund och .

Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Få en behaglig värme från våra terassvärmare som är av hög kvalité och effektivt sprider värmen i ditt uterum. För levande hus- och trädgårdsliv. Värmaren är utrustad med två effektlägen och har en. Två effektlägen och svepande vridrörelse som ger större täckyta, minst m2.


Silverline terrassvärmare för vägg, IPX4. Täcker en yta om minst m². Slimmad terassvärmare som inte avger ljus!

Den kraftfulla effekten ger en omgående . För montering på vägg och tak utomhus – IPXklassad. Terrassvärmare till utmärkta priser. Fri frakt, faktura och kortbetalning. Vi levererar din terrassvärmare på arbetsdagar. Den är även bra för dig som brukar frysa lite extra om fötterna.


Den konformade pelaren är både robust och smidig, och du flyttar den enkelt till . En infravärmare med rätt egenskaper! Behaglig värme med låg förbrukning. Du finner den i vårt utomhus sortiment där du även kan köpa den online. Ett effektläge och med en täckyta om minst m². Mindre golvmodell som ansluts direkt till vägguttaget.


För inomhusbruk i uterum och på andra regnskyddade ytor. Modellen placeras med fördel på golvet för att sprida behaglig värme på fötter och ben. Med två effektlägen och en svepande vridrörelse, styr du enkelt värmen i denna effektiva terrassvärmare som ger . Finns att hämtas köpas på kungsholmen Ring eller sms för snabbt svar. Kan placeras på golv eller exempelvis på ett bord.


Beskrivning Snygg infravärmare för vägg- eller takmontage.

Fuktsäker vilket gör att den kan placeras på terass, balkong och uterum. Den har en värmestav av kolfiber, och avger en värmestrålning med annan våglängd än konventionella infravärmare med värmestavar av metall. Våglängden gör att huden värms upp utan att torka ut.


Monteras direkt på väggen. Multi-choice function for heating system, power setting, oscillation and timer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg