måndag 25 januari 2016

Pellets uppsala

Från Uppsala : Åk väg 2förbi Storvreta och Vattholma. Ca mil från Vattholma, skylt Skyttorp vid Q-star mack är det 2 . Istället för att denna värme går ut till ett system där värmen kan brukar och komma till nytta, transporteras den ut i luften kring pannan och bli därför obrukbar. En bra pelletspanna kommer att kunna utnyttja så mycket som procent av den energin som finns i pellets , en siffra som är väldigt hög om man jämför med andra . Svensktillverkad kvalitetspellets som innehar alla de egenskaper som krävs av dagens brännare.


Som bränsle betraktat är pellets billigare än olja och el.

Bränslepellets ger en bra uppvärmningsekonomi, och används med fördel i såväl vi. Företagsinformation för pelletsvärme pellets i Uppsala med adresser, telefonnummer, öppettider, årsredovisningar, nyckeltal och befattningshavare. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Både ved och pellets räknas som förnyelsebara energikällor och är dessutom smidiga och ekonomiska att elda me inte minst på vintern.


För smidig och billig uppvärmningJämfört med ved kräver pelletseldning väldigt lite arbete. Vi har både träbriketter och . Egen råvara och egen produktion ger högsta leveranssäkerhet och trygghet för dig. Pellets från BioNorr innehåller inga bindmedel eller tillsatser.

Det är en närproducerad pellets av 1procent träråvara från sörmländska skogar. Scandbio värmepellets 8mm. Bra Pellets är ett litet företag med personligt bemötande och stort engagemang. Kunderna har i första hand varit värmeverk i Uppsala och Stockholm. Transporterna har skett med järnväg.


Bolagsform Enskild näringsidkare. Värmer du villan med pellets för klimatets skull? Det är inte ett koldioxidneutralt val, förklarar Charlotta Pörsö, doktor i energi och teknik. Men om pellets gjordes av energiskog skulle det ha en kylande inverkan på klimatet.


Hitta pellets eller värmepellets för eldning i pelletspanna , pelletskamin eller pelletsbrännare hos oss. Köp pellets på säck, lösvikt på bulk eller pall direkt online med fri frakt direkt till dörren här. Hitta värmepellets för uppvärmning av villa. Köp pellets i småsäck, lösvikt i bulk eller storsäck och beställ online med hemleverans från Granngården.


Välkommen till Laxå Pellets. Vi kan skryta med en av marknadens bästa pellets. Att förädla sågspån till ett miljövänligt och effektivt biobränsle är ingen lätt sak.


Vi säljer eldningsolja och diesel i Svealand. Dessutom har vi ett stort sortiment av smörjmedel och kemprodukter, både för direktleverans och i vår butik på Sågargata i Uppsala.

Vi strävar efter så miljövänliga produkter som är möjligt med dagens teknik, det innebär att vi kan erbjuda, syntetisk diesel, EcoPar, och pellets.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg