fredag 29 januari 2016

Kyl och värmepumptekniker

Som kyl- och värmepumptekniker har du ett fritt och varierande yrke där du får arbeta såväl med praktisk och teknisk problemlösning som med kundkontakt. Vad tjänar man som kyl- och värmepumptekniker ? Du hittar även utbildningar relaterade till kyl- och värmepumptekniker. En tredje del av studietiden består av lärande i arbete, LIA, som du gör ute på olika företag inom kyl- och värmebranschen.


Ett varierande jobb med mycket frihet och eget ansvar. Utbildningar inom yrkeshögskolan .

Här finns utbildningar som matchar Kyl värmepumptekniker. Hitta din utbildning på AllaStudier. Det finns en stor brist på kyl och värmepumptekniker och du kan få ett bra jobb direkt. Framtidsutsikterna för den som vill ha . IUC yrkeshögskolas utbildning till kyl- och värmepumptekniker är en eftergymnasial utbildning som ger dig mycket goda förutsättningar att få ett intressant arbete efter examen.


Kyl- och värmepumptekniker. Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med IUC Yrkeshögskola. Fyll i dina kontaktuppgifter.


Grundläggande utbildning till kyl- och värmepumpsmontör finns på gymnasiet inom VVS- och fastighetsprogrammet, inriktning kyl- och värmepumpteknik.

De som jobbat flera år efter gymnasiet, på företag där . Det är ett beprövat koncept i närliggande branscher. Lärlingstiden är ca månader. Som vill ha ett fritt yrke med stort ansvar? Där du ofta får möta nya utmaningar och människor?


Då kan kyl- och värmepumptekniker vara något för dig. Efterfrågan på kyl- och värmepumptekniker är enorm. På Stockholms Tekniska Institut kan du gå en YH-utbildning som leder till jobb.


Tycker du om att lösa tekniska problem? Vill du ha ett fritt yrke där du är ute och jobbar på olika ställen? Som tekniker bygger och servar du anläggningarna ute hos olika kunder. Lasta och köra ut främst kyl och frysvaror inom Stockholm. Phil Bemanning, Handen Platsbanken AMV.


Nätverksspecialist sökes till Fortlax careerbuilder. Vill du ansvara för ett av norra Sveriges ledande datacenter med anläggningar i världsklass? Helsingborg och Göteborg som Kylmontör, kyltekniker, värmepumpmontör, värmepumptekniker.


Skicka in din ansökan idag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg